Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γούναρης: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Μetropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ και βετεράνος του ΠΑΟΚ κ. Γιάννης Γούναρης.

Για το αν ξεκινάει με μειονέκτημα ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Η λογική λέει ότι ξεκινάει με ντισαβαντάζ. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του και να καλύψει τη διαφορά".

Για το ξεκίνημα με την ΑΕΚ: "Πράγματι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σήμερα στην Τούμπα και πρέπει να πάρει την νίκη. Ο σοβαρός και συγκροτημένος ΠΑΟΚ που είδαμε στον αγώνα με την Τότεναμ μπορεί τη δεύτερη θέση. Έτσι όπως ήρθε η κλήρωση ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να τα καταφέρει".

Για το επενδυτικό ενδιαφέρον: "Το οικονομικό ζήτημα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Επίσης θέλει καλή οργάνωση και σωστή διαχείριση των χρημάτων. Τι να το κάνω να έρθει ένας επενδυτής και να πετάει εκατομμύρια σε μεταγραφές και να δημιουργεί χρέη».

Μέσα από την εμπειρία μου έχω προσωπικά να καταθέσω πρόγραμμα και προτάσεις για να γλιτώσουν οι ομάδες που τα χρέη. Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να πετάξει ψηλά. Η πρώτη μου πρόταση είναι να αξιοποιήσει ο ΠΑΟΚ τα δικά του παιδιά. Τα ελληνόπουλα. Μπορούν να παίξουν πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ με χαμηλά συμβόλαια και να αποτελούν περιουσιακό στοιχείο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ όταν του πεις ότι βάζουμε δικά μας παιδιά που έχουν αξία και ταλέντο , φέρνουμε δύο τρεις καλούς ξένους παίκτες και έναν προπονηταρά, έναν δάσκαλο θα στηρίξει την προσπάθεια. Πρέπει να χριστεί ο ΠΑΟΚ σε υγιείς βάσεις. Αυτή η αλήθεια μοιάζει με το ιώδιο που στην αρχή τσούζει αλλά μετά θεραπεύει».
Για τα χρέη : « Αυτά τα χρέη πρέπει να τα διαπραγματευτεί η διοίκηση του ΠΑΟΚ και να βρεθεί η λύση. Υπάρχει λύση αλλά δεν θα την αποκαλύψω. Προσωπικά δεσμεύομαι να βοηθήσω».

Για τους άξονες που θα πρέπει να στηριχτούν οι ΠΑΕ: «Οι ΠΑΕ θα πρέπει να κινηθούν σε δύο άξονες. Ο πρώτος άξονας έχει να κάνει με το οικονομικό. Υπάρχουν λύσεις και θα τις ανακοινώσουμε μετά. Ο δεύτερος άξονας είναι η επαφή με τους συνδέσμους. Αυτά τα παιδιά δεν χρειάζονται χαρτζιλίκι από τους εκάστοτε προέδρους. Αυτά τα παιδιά, όλων των συνδέσμων, χρειάζονται διάλογο και δουλειά και θα είναι οι πρώτοι που θα βοηθήσουν».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: