Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Έξι μήνες... νηστεία το σεξ ο Ζαμπίδης!!

Για την αποχή του από το σεξ τις μέρες που αγωνίζεται στα ριγκ αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει υποστεί μεγάλες περιόδους αποχής για χάρη της πολεμικής τέχνης που υπηρετεί!
Έξι μήνες... νηστεία το σεξ ο Ζαμπίδης!

«Σε κάθε αγώνα υπάρχουν πολλά πρέπει και δεν πρέπει. Εγώ προσωπικά, έχω στερηθεί την ανεμελιά μου και πολλά άλλα. Εάν πάμε βάσει των τελευταίων στατιστικών, τότε ένας αθλητής πρέπει να μην κάνει σεξ 3 μέρες πριν τον αγώνα. Μέχρι δηλαδή και πριν 3 μέρες είναι ελεύθερος. Εγώ προσωπικά έχω μπει σε πολύ μεγάλες περιόδους αποχής. Όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία είχα κάνει 6μηνη αποχή από το σεξ γιατί παράλληλα έκανα και έναν πνευματικό αγώνα.
Είχε σημαντικό ρόλο η στέρηση και η πειθαρχία του μυαλού. Οι 6 μήνες ήταν τεράστια εμπειρία και τότε θυμάμαι είχε λειτουργήσει θετικά, τουλάχιστον στο προπονητικό μου κομμάτι. Το να κάνεις κάτι τέτοιο είναι "επενδυτικό", επενδύεις την ενέργειά σου 100% στους στόχους σου. Ένας αθλητής πρέπει να συμμορφώνεται με πολλά στάνταρντς, πρέπει να μαζεύεις ενέργεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Iron Mike στην εκπομπή, Movies & Stars, του Γιώργου Σατσίδη που θα προβληθεί στις 20:00 στο MTV Greece.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: