Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Εμείς παίζουμε για να βγούμε πρώτοι"

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε μετά το 1-1 επί του Παναθηναϊκού ότι στόχος του Ατρομήτου είναι να βγει η ομάδα του πρώτη στα πλέι οφ και επισήμανε πως τώρα πρέπει να νικήσει τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Επίσης, παραδέχτηκε οτι έκανε λάθος που δεν ξεκίνησε τον Μήτρογλου...
"Εμείς παίζουμε για να βγούμε πρώτοι"
"Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Ήταν φυσικό και επόμενο να κουραστούμε από τον τελικό. Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος μας, αφού η μεταβολή της θερμοκρασίας μας επηρέασε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Πιέσαμε ψηλά, βρήκαμε χώρους ανοιχτό γήπεδο και είχαμε τον έλεγχο.
Ομως δεν λειτουργήσαμε σωστά, ώστε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να δυσκολέψουμε και άλλο τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε άτυχοι, διότι είχαμε το δοκάρι του Καραμάνου και στην επόμενη φάση ο Τοτσέ ισοφάρισε. Μετά είχε την υπεροχή και απείλησε.
Ισως δεν το σκέφτηκα καλά το παιχνίδι, διότι υπέθεσα ότι με τους Καραμάνο και Επστάιν, που είναι ταχείς ποδοσφαιριστές, θα χαλάσουν την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Όμως εάν είχα χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου, με τις συνθήκες που είχαμε δημιουργήσει θα πετυχαινε σίγουρα άλλο ένα γκολ.
Οταν μπήκαμε πρώτη φορά στην πεντάδα στο πρωτάθλημα, είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι πρέπει να στοχεύουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Και θα διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο, εάν δεν πετάγαμε τέσσερις εύκολους βαθμούς με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ. Εμείς παίζουμε για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Επόμενος στόχος είναι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: