Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η δύναμη της Τούμπας και η "δίψα" του ΠΑΟΚ!!

Ήρθε επιτέλους η στιγμή για να δούμε τον πρώτο αγώνα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Γράφει ο Γιώργος Καστάνης.
Η δύναμη της Τούμπας και η "δίψα" του ΠΑΟΚ
Ένα παιχνίδι που περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για να διαπιστώσουν πως μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα τους στις απαιτήσεις των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά με σημαντικό μειονέκτημα σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό, όμως ποντάρει στη αξιοποίηση του προγράμματος των αγώνων, έτσι όπως προέκυψε από τη κλήρωση.

Τα διοικητικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, οι επίδοξοι μνηστήρες οι οποίοι μέχρι τώρα κάνουν δηλώσεις, δεν απασχολούν. Αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει, είναι τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι του. Γιατί σε περίπτωση νίκης, θα είναι ξεκάθαρο πως θα διεκδικήσει το καλύτερο. Δύο είναι τα "όπλα" του ΠΑΟΚ σε αυτή τη διαδικασία.

Η δύναμη της Τούμπας που μπορεί να αποδεχθεί καθοριστική και η δίψα των παικτών για διάκριση. Και τα δύο στοιχεία είναι σημαντικά για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να φθάσει στη πρώτη νίκη. Και κακά τα ψέματα η δύναμη της Τούμπας, μπορεί κάλλιστα να συμπαρασύρει τους παίκτες και να τους βοηθήσει να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή.

Όλα αυτά είναι θεωρητικά. Στη πράξη κρίνονται όλοι. Και με καθοδηγητή τον Μπόλονι, "μαέστρο" τον Γκαρσία εντός αγωνιστικού χώρου και ένα συμπαγές σύνολο που έχει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ήρθε η ώρα να δείξει ο ΠΑΟΚ ορισμένες από τις δυνατότητές του. Για τον ΠΑΟΚ, μια ενδεχόμενη επιτυχία στα πλέι οφ θα τον βοηθήσει και σε διοικητικό - οικονομικό επίπεδο.
Είναι ένα γεγονός το οποίο είχαμε αναλύσει σε πρόσφατο άρθρο στο pamesports. Αυτή τη στιγμή προέχει η επικράτηση στο πρώτο παιχνίδι. Και τα υπόλοιπα, θα τα δούμε, βήμα προς βήμα πριν και μετά από κάθε αγωνιστική των πλέι οφ.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: