Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Στηρίζει με… χρυσάφι τον Βιλανόβα!!

Στηρίζει με… χρυσάφι τον Βιλανόβα
Την πρόθεση των διοικούντων την Μπαρτσελόνα να στηρίξουν τον Τίτο Βιλανόβα με αρκετά εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές αποκαλύπτει σήμερα η Καταλανική, Sport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η διοίκηση της ομάδας της Βαρκελώνης πιστεύει ότι θα μπορέσει να έχει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ την μεταγραφική ενίσχυση με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, από το ρεπορτάζ της η Sport διευκρινίζει ότι στο ποσό αυτό συνυπολογίζονται και χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας.

Κάθε χρόνο η Μπαρτσελόνα… μπαίνει στο μεταγραφικό παζάρι με μπάτζετ που αγγίζει τα πενήντα εκατομμύρια. Ωστόσο λόγω της οικονομικής κρίσης το ποσό αυτό θα πέσει στα 30 εκατομμύρια ευρώ κάτι που έχει γίνει γνωστό από την διοίκηση.

Μέλη του τεχνικού επιτελείου περιμένουν όμως να μπουν στα ταμεία του συλλόγου άλλα 30-40 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις παικτών.

Σε αυτά τα χρήματα έρχονται να προστεθούν και κάποια που θα έβγαιναν από τα ταμεία για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Πρόκειται για χρήματα που αφορούν πριμ σε συμβόλαια παικτών που θα κατέληγαν στις τσέπες παικτών και μελών τεχνικού επιτελείου από την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τη συμμετοχή της και την ενδεχόμενη κατάκτησή του τίτλου. Συνολικά τα χρήματα αυτά αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Στο δημοσίευμά της η Sport υπολογίζει όλα τα παραπάνω ποσά τα οποία συνολικά αγγίζουν τα 90 με 100 εκατομμύρια ευρώ και αναφέρει ότι όλα θα δοθούν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: