Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προχωράνε με Σαββίδη!!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη, σχετικά με την πολύ πιθανή προοπτική να εμπλακεί ο δεύτερος στα κοινά του Δικεφάλου. Εκ μέρους του Ρώσου βουλευτή έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη ο οικονομικός υπεύθυνος των επιχειρήσεών του και ο νομικός του, που μαζί με τον Έλληνα δικηγόρο του, συμμετέχουν στις καθημερινές συζητήσεις και διαβουλεύσεις.

Οι δύο πλευρές αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα, μέσω της οποίας ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει 2 εκατομμύρια ευρώ στην «ασπρόμαυρη» εταιρεία, με τη μορφή δανείου. Μέσα, λοιπόν, από τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτή η κατάθεση, η πλευρά του ομογενή επιχειρηματία θέλει ταυτόχρονα να διασφαλίσει την επένδυσή της, με απώτερο σκοπό να συμμετάσχει στη συνέχεια και στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μια αύξηση που θα ξεκινήσει –εκτός απροόπτου- στις 14 Μαΐου, με τον Ιβάν Σαββίδη να φιλοδοξεί να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Τόσο από τη μεριά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όσο και από αυτήν του Σαββίδη, αποφεύγονται τα πολλά λόγια δημοσίως, με σαφή σκοπό να διατηρηθεί η ηρεμία όλες αυτές τις μέρες που θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της υπόθεσης εντός της τρέχουσας εβδομάδας, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως μέχρι την Παρασκευή δεν αποκλείεται να μπουν τα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να ανασάνει αυτή οικονομικά. Άλλωστε, οι άνθρωποι του Δικεφάλου σε αυτό προσδοκούν. Να δουν δηλαδή πράξεις από την άλλη πλευρά και να αποδειχθεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης πράγματι ενδιαφέρεται έμπρακτα για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο στα λόγια…


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: