Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Είναι πιθανό να κατατεθεί αύριο προσφυγή»

Ο εκπρόσωπος του Φρανσίς Ντίκο, Λευτέρης Σιδηρόπουλος, μίλησε στο «Αθήτικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Όπως τόνισε ακόμη και αύριο είναι πιθανό ο ποδοσφαιριστής να καταθέσει προσφυγή κατά της Άρης, ενώ πρόσθεσε ότι τα πρώτα χρήματα από το καλοκαίρι τα έλαβε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά τόνισε: «Από την πλευρά μας περιμένουμε η ΠΑΕ Άρης να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της. Η προθεσμία λήγει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, αλλιώς θα κινηθούμε αναλόγως. Είναι πολύ πιθανό να κατατεθεί προσφυγή αύριο» και πρόσθεσε:


«Όταν ένας ποδοσφαιριστής υπογράφει συμβόλαιο και από το καλοκαίρι την πρώτη πληρωμή την παίρνει την προηγούμενη εβδομάδα και φτάνει τις 18.000 ευρώ τι να κάνει. Οι ποδοσφαιριστές έχουν οικογένειες και το πρόβλημα αυτό δεν είναι μόνο με τον Άρη. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον δικηγόρο για να δούμε τι θα κάνουμε. Από τον Ιανουάριο μας χρωστάν ακόμη 50.000 ευρώ


Στο τέλος για το ποια είναι η επιθυμία του Ντίκο υπογράμμισε: «Δεν ήρθε κανείς από τον Άρη σε επικοινωνία μαζί μου. Για το αν θα καταθέσουμε προσφυγή θα αποφασιστεί αύριο από τον παίκτη. Θέλει να παραμείνει στον Άρη αρκεί να πληρώνεται. Δεν ζητάμε να πληρώνεται κάθε 28 του μήνα όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως θα πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους».




πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: