Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Λύτρωση με Γεωργιάδη

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν κακός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά... τέλος καλό, όλα καλά. Ο Γεωργιάδης με το γκολ του στο 87? έδωσε στο Δικέφαλο του Βορρά τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς και πλέον μείωσε σε δύο τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό.
Με γνωστό το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες των δύο ομάδων γνώριζαν πως είχαν την ευκαιρία να βρεθούν πιο κοντά στην κορυφή με νίκη. Αυτή ήθελε κυρίως ο ΠΑΟΚ αλλά με την απόδοσή του δεν το έδειξε. Προβληματικός στην ανάπτυξη του αγώνα αλλά και στο μαρκάρισμα του Σιαλμά και του Λυμπερόπουλου δημιούργησε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι δύο, πάντως, από αυτές που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο με τους Αθανασιάδη και Φωτάκη ήταν πολύ μεγάλες και θα μπορούσαν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ από νωρίς το πολύτιμο προβάδισμα. Σημαντικές ευκαιρίες έχασε και η ΑΕΚ με τους Λυμπερόπουλο, Καφέ και με τον χρόνο να περνά έδειχνε πως η ισοπαλία δεν θα άλλαζε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης. Ο Γεωργιάδης είχε, όμως, άλλαη άποψη και σκοράροντας και πάλι εναντίον της ΑΕΚ έδωσε στην ομάδα του την σημαντική νίκη.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (67' Ιβιτς), Φωτάκης, Λίνο (74' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (79' Νιμανί), Αθανασιάδης
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Μπουγαίδης, Κοντοές, Φούντας, Μάκος (90' Τσίτας), Καφές, Σιαλμάς (82' Λαγός), Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος (86' Μπέλεκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: