Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς του Άκη!!

Εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς του Άκη
Νέα ανατρεπτικά στοιχεία για προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε τράπεζες της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Νίκου Ζήγρα και της Βίκυς Σταμάτη φέρεται να περιλαμβάνονται σε έγγραφο που συνέταξε η ΕΛ.ΑΣ προ τεσσάρων ημερών για την υπόθεση των παράνομων συναλλαγών του πρώην υπουργού.

Στο έγγραφο αυτό, όπως αναφέρει το Βήμα, καταγράφονται παραστατικά τραπεζικών λογαριασμών και άλλων συναλλαγών του κ. Ακη Τσοχατζόπουλου και συνεργατών του, τα οποία κατασχέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού στην οδό Κομνά Τράκα.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, για τουλάχιστον μια εβδομάδα, πραγματοποίησε ενδελεχή έλεγχο στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου και φαίνεται να αποκάλυψε εντυπωσιακά στοιχεία.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές προς την εφημερίδα, «στο έγγραφό μας δεν υπάρχουν μόνο στοιχεία για τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της Βίκυς Σταμάτη και του Νίκου Ζήγρα στην τράπεζα UBS με αριθμούς αντιστοίχως 240-205752 και 240-205575. Υπάρχουν και άλλοι πολλοί λογαριασμοί των πρωταγωνιστών της υπόθεσης σε άλλες τράπεζες».

Ο κύκλος των διακινούμενων ποσών υπερβαίνει τα 15-20 εκατομμύρια ευρώ.

Το συγκεκριμένο διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ, μαζί με τα κατασχεθέντα παραστατικά, στάλθηκαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται την υπόθεση του κ. Τσοχατζόπουλου και ήδη έχει αρχίσει η διεξοδική ανάλυσή τους και ο συνδυασμός τους με άλλα ευρήματα της δικαστικής έρευνας.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: