Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Καθάρισε» η Βέροια, ανεβαίνει η Παναχαϊκή!!

«Καθάρισε» η Βέροια, ανεβαίνει η Παναχαϊκή
Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η Βέροια επικράτησε 3-0 της Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Football League. Η ομάδα του Καλαϊτζίδη έφτασε σε αυτή την επικράτηση με τέρματα των Κάντι, Μπάρμπα και Μπαργκάν. Παράλληλα, με νίκη συνέχισε και η Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Παπακώστα επικράτησε 2-0 των Γιαννιτσών και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Καλλιθέας, αλλά και το ότι ο Πιερικός παίζει αργότερα, ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα νίκη σημείωσε και ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Φωκικού στην Εύβοια.

Δεν βοήθησε κανέναν
Πλατανιάς και Λάρισα έμειναν στο 0-0 στην 29η αγωνιστική της Football League, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες. Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο Μάλεμε οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων όμως δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ κάποια από τις φάσεις αυτές.

Μάλιστα οι Κρητικοί είχαν και δοκάρι με τον Μιρτσέτα στο 55’ όταν το σουτ του, σταμάτησε στο δοκάρι. Βέβαια η Λάρισα θα μπορούσε να έχει «κλέψει» το παιχνίδι αν ο Δημήτρης δεν έδιωχνε την μπάλα, πάνω στη γραμμή, από την κεφαλιά του Ψωμά.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Δημήτρης, Τζανής, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Πάγκαλος, Ναζλίδης, Μαρτσάκης (80' Χαϊκάλης).

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Χατζής, Καρανίκας, Τ. Γκονζάλες (46' Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (71' Γκρούμπιεσιτς), Καούνος.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου, Παπανικολάου (Κορινθίας)

Η 29η αγωνιστική:

Τετάρτη 5/5

Πλατανιάς – Λάρισα 0-0

Ηρακλής Ψαχνών – Φωκικός 3-0
(28’, 61’ Τσοκάνης, 89’ Ποκόνγκ)

Παναχαϊκή – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0
(32’ Ατματσίδης, 53’ Κωνσταντινίδης)

Πανσερραϊκός – Αγροτικός Αστέρας 3-0
(56’ Ανάκογλου, 63’ Ντα Κόστα, 78΄Μπανγκουρά πεν.)

Βέροια – Καλλιθέα 3-0
(30’ Κάντι, 57’ Μπάρμπας, 66’ Μπαργκάν)

Βύζας Μεγάρων – Θρασύβουλος 0-0

Σε εξέλιξη

Πιερικός – Πανθρακικός 18:30

Η επόμενη αγωνιστική:

Ηρακλής Ψαχνών – Παναχαϊκή
Φωκικός – Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Επανομής – Καλλονή
Αγροτικός Αστέρας – Βύζας Μεγάρων
Εθνικός Αστέρας – Πλατανιάς
Θρασύβουλος – Βέροια
Λάρισα – Πανθρακικός
Καλλιθέα - Πιερικός


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: