Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η ''κρυφή'' απόφαση της ΕΠΟ!!

Αρκετά ερωτηματικά εγείρονται απ' την απόφαση της ΕΠΟ για τον μη υποβιβασμό ομάδων που δεν έχουν αδειοδότηση κι ενώ στο ''παιχνίδι'' βρίσκεται και ο Παναιτωλικός.
Η ''κρυφή'' απόφαση της ΕΠΟ
Στις 15 Μαΐου θα εκδικαστεί η προσφυγή των Αγρινιωτών κατά της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ απ' το Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση τους να μην υποβιβάζονται ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση. Βασικό μάλιστα επιχείρημα τους φαίνεται πως θα ήταν ότι στην φετινή προκήρυξη της διοργανώτριας αρχής, υπήρχε η διάταξη σύμφωνα με την οποία όσες ομάδες δεν έπαιρναν αδειοδότηση, θα έπεφταν κατηγορία.
Η απόφαση αυτή ωστόσο ανατράπηκε, κάτι που γνωστοποιήθηκε και στον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, στην συνάντηση που είχε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, μετά και την συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Εκεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν ενέκρινε την επίμαχη διάταξη, την στιγμή που η διοργανώτρια φέρεται να μην ενημερώθηκε ποτέ προηγουμένως επίσημα και απ' τα αρμόδια πρόσωπα.
Αξιοσημείωτο βέβαια και το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας. Βέβαια ακόμα κι έτσι η διοίκηση των «καναρινιών» κάθε άλλο παρά προτίθεται ν' αποσύρει την προσφυγή της, αφού υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα σ' αυτή την υπόθεση.
Συγκεκριμένα θα ζητήσει να μάθει αφενός σε ποιο Δ.Σ. της ΕΠΟ πάρθηκε αυτή η απόφαση αλλά και σε ποια πρακτικά περιλαμβάνεται και αφετέρου το πότε ενημερώθηκε εγγράφως η Σούπερ Λιγκ για την επικείμενη διάταξη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: