Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ποντόλσκι: «Σίγουρος πως θα πετύχω στην Άρσεναλ»

Ποντόλσκι: «Σίγουρος πως θα πετύχω στην Άρσεναλ»
Βέβαιος πως αυτή τη φορά το άλμα του σε μία μεγάλη ομάδα θα συνοδευτεί από επιτυχία δήλωσε ο Λούκας Ποντόλσκι. Φεύγει από την Κολωνία για δεύτερη φορά και ελπίζει να τα πάει πολύ καλύτερα από ό,τι στην Μπάγερν.

«Όταν πήγα στην Μπάγερν το 2006, ίσως ήμουν πολύ νέος. Τώρα πλέον, στα 26 μου, νιώθω πως είμαι έτοιμος να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Άρσεναλ. Είμαι πιο έμπειρος και ώριμος, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και είμαι βέβαιος πως θα πετύχω», δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Η Άρσεναλ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, έχει μία εξαιρετική ομάδα, έναν σπουδαίο προπονητή κι ένα φανταστικό γήπεδο. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους μαζί της».

Όσο για το δεύτερο «αντίο» του στους «τράγους», είπε: «Η Κολωνία θα είναι πάντα κοντά στην καρδιά μου. Ήταν, είναι και θα παραμείνει η ομάδα μου. Είναι φοβερό να βγαίνεις στο γήπεδο και να ακούς 50.000 άτομα να τραγουδούν τον ύμνο. Ελπίζω τώρα που φεύγω να μην θεωρήσουν πολλοί ότι τα πάντα καταρρέουν. Πιθανώς οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: