Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Ο Άρης ακολούθησε την τακτική του ελληνικού Δημοσίου»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε Νίκος Τσαρούχας. O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τόνισε πως έγινε κατασπατάληση στα ταμεία της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις θυσίες που έγιναν έτσι ώστε οι «κίτρινοι» να υπαχθούν στο Άρθρο 44.


Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε για την Κοινωνία του Άρη: «Η Κοινωνία του Άρη δεν είναι μόνο η συνέλευση αλλά είναι παγκόσμια. Σήμερα αυτοί παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες του μέλλοντος του Άρη και καλά κάνουν, όμως δεν είναι μόνο αυτοί που απαρτίζουν τον Άρη. Εγώ είμαι μέλος της Κοινωνίας του Άρη. Βέβαια από Λέσχη πως έγινε Κοινωνία δεν έχω καταλάβει».


Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κόντη και Σκόρδα: «Δεν βλέπω φυσιολογική την διαμάχη τους. Υπάρχει λογικά ένα αίτιο. Και οι δυο τους στο παρελθόν ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι. Εμένα μου συνέβησαν πολλά τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει κάποιες εξελίξεις από την ομάδα».


Για το τι ποσοστό μετοχών έχει, αλλά και για τα χρηματικά ποσά που έχει βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ: «Εγώ είχα μετοχές όταν έγινε η διανομή από τον Καραμπέρη και είχα το 1/10 από αυτούς που τις πήραν. Αυτοί κάνανε στις γενικές συνελεύσεις αυξομειώσεις χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Οι μετοχές δεν πρέπει να είναι πάνω από 9% που είχα στην αρχή και μου ανακοίνωσαν ότι είναι πλέον γύρω στο 6% χωρίς να το ψάξω πολύ το θέμα. Έχω βάλει 45.000 ευρώ σε μετοχοποίηση, όμως το μεγάλο θέμα ήταν η υπογραφή μου στο άρθρο 44 όπου έβαλα άλλες 400.000 ευρώ περίπου».


Για το πώς διογκώθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια τα χρέη της ομάδας: «Δεν ξέρω, θα φανεί όταν θα απολογηθούν κάποιοι μεθαύριο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό το πράγμα. Ο Άρης ακολούθησε την τακτική του ελληνικού Δημοσίου. Θυσιαστήκαμε μόνο και μόνο για να μην χρωστάει ο Άρης, και πολλοί ποδοσφαιριστές τότε έχασαν τα λεφτά τους. Έγινε κατασπατάληση και σίγουρα η διαχείριση δεν ήταν σωστή. Ο κόσμος τη στήριξε την προσπάθεια, ενώ τα λεφτά από τα τηλεοπτικά ήταν πολλά. Δεν ξέρω όμως τι συνέβη ακριβώς».

Στον επίλογό των τόνισε για το μέλλον των «κίτρινων»: «Πρέπει να υπάρχει ομοψυχία και ο Άρης θα βρει τον δρόμο του».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: