Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μην πάρουν κίτρινη γιατί θα ανάψει κόκκινο...!!

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει χωρίς τιμωρημένους στα φετινά πλέι οφ, αλλά πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή διότι έξι παίκτες του βρίσκονται στο όριο καρτών.
Μην πάρουν κίτρινη γιατί θα ανάψει κόκκινο...
Στους Σνάουτσνερ, Μπαλάφα, Κρέσιτς που είχαν πρόβλημα με κίτρινες κάρτες, προστέθηκαν από το ματς με το Λεβαδειακό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν και οι Αθανασιάδης, Τσιρίλο, Νιμανί φτάνοντας έτσι ο ΠΑΟΚ να έχει έξι παίκτες στο όριο τιμωρίας.
 
Τον τελευταίο μήνα έγινε μία προσπάθεια να συμπληρώσουν κάρτες όσοι ήταν στο όριο, για να εκτίσουν τις τιμωρίες τους και ν’ αρχίσουν έτσι “καθαροί” τα πλέι οφ και όντως έτσι λειτούργησαν οι Σαλπιγγίδης, Λάζαρ, Ετο και Σταφυλίδης καθώς εξέτισαν τις ποινές τους πριν τα πλέι οφ.
 
Ωστόσο οι Ντάριο Κρέσιτς, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Σωτήρης Μπαλάφας είχαν από καιρό τρεις κίτρινες και θα αρχίσουν τα πλέι οφ υπό το φόβο ότι στην επόμενη κάρτα θα πρέπει να εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής.
 
Στη Λιβαδειά, τρεις παίκτες είδαν κίτρινη κάρτα και οι τρεις βρέθηκαν επίσης στο όριο τιμωρίας. Ο πιο “επικίνδυνος” μάλιστα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, που έφτασε τις έξι κίτρινες κάρτες και αν δεχτεί μία ακόμη θα πρέπει να χάσει δύο παιχνίδια μέσα στα πλέι οφ (ή ακόμη και για του χρόνου!). Οι άλλοι δύο είναι οι Νιμανί και Τσιρίλο, που έφτασαν τις τρεις και με μία θα πρέπει να χάσουν ένα παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, ο Φωτάκης και ο Μαλεζάς έχουν 7 άρα είναι σχετικά εντάξει, ο Γκαρσία το ίδιο με πέντε κάρτες, ενώ Γιάννου, Λίνο που έχουν από δύο και Χαλκιάς, Ιβιτς που έχουν από μία δε φαίνεται ν’ αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Πάντως, όσοι είναι στο όριο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από την αρχή των πλέι οφ.
 
Αναλυτικά ο αριθμός των κίτρινων καρτών που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (και θα κουβαλούν και στα πλέι οφ) είναι ο εξής:
 
7 κίτρινες
Φωτάκης, Μαλεζάς
 
6 κίτρινες
Αθανασιάδης
 
5 κίτρινες
Γκαρσία
 
4 κίτρινες
Έτο, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Λάζαρ, Παπάζογλου
 
3 κίτρινες
Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Κρέσιτς, Νιμανί, Τσιρίλο
 
2 κίτρινες
Γιάννου, Λίνο
 
1 κίτρινη
Χαλκιάς, Ίβιτς,
 
Καμία κίτρινη
Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος, Ρομπέρ, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Γλύκος, Κατσικάς, Πόποβιτς
 
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: