Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μποτζώρης: «Θα στηθούν κάλπες για τη νυν διοίκηση»

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Κοινωνίας Μελών Άρη, Γιώργος Μποτζώρης, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την μεθαυριανή Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ, αναφέροντας ότι θα στηθούν κάλπες που θα έχουν να κάνουν με ψήφο εμπιστοσύνης της νυν διοίκησης από τα μέλη.

Για το τι θεματολογία θα εμπεριέχει η επερχόμενη Γενική Συνέλευση: «Πρέπει να συζητηθούν κάποια πράγματα ενώπιον των μελών για να αποφασιστεί εάν θα εμπιστευθούμε την υπάρχουσα διοίκηση και του χρόνου. Θα πρέπει να δοθούν κάποιες διευκρινήσεις στο σώμα για τη διοίκηση γιατί έρχεται μια δύσκολή χρονιά. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτά πράγματα γιατί η εμπιστοσύνη από τον κόσμο έχει κλονιστεί και έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο αύριο».


Για τα οφειλόμενα ποσά της ΠΑΕ προς τους παίκτες: «Τα νούμερα μου λένε πράγματα. Θα αποφύγω όμως να τα σχολιάσω γιατί η πραγματική κατάσταση θα αναλυθεί στην συνέλευση. Θα στηθούν κάλπες για το αν θα δοθεί εμπιστοσύνη στη νυν διοίκηση, εφόσον αναλυθούν από την πλευρά της διοίκησης οι λόγοι για τον αν θα πρέπει και για το αν μπορούν να συνεχίσουν στο τιμόνι της ομάδας».

Για το αν χουν εμφανιστεί προτάσεις για το μέλλον της ομάδας και για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Θα αποτιμηθούν τα πάντα. Μπορεί η κατάσταση να είναι χειρότερη ή καλύτερη από αυτή που παρουσιάζεται. Περιμένουμε από οποιονδήποτε έχει πλάνο για την ομάδα να το παρουσιάσει είτε στη γενική συνέλευση είτε πρώτα σε εμάς καλύτερα έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για το αν θα δέχονταν να αρθεί η αρμοδιότητα της ΚΜΑ με τον ερχομό ενός επενδυτή: «Εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω με μια τέτοια εξέλιξη ελαφρά την καρδία. Αυτό που έχουμε κάνει ως τώρα περιέχει πάρα πολύ κόπο. Η οικογένεια του Άρη θα πρέπει να συνεχίσει να έχει κάποιες μετοχές. Το όνειρο μας είναι η Λέσχη να λειτουργεί με το 90% των μετοχών. Θέτουμε στην ευχέρεια των μελών να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα».


Για το πόσο είναι τα τακτοποιημένα μέλη: «Τα τακτοποιημένα μέλη μέχρι τώρα είναι γύρω στα 1500, αλλά πιστεύω μέχρι την Συνέλευση θα είναι πολύ περισσότερα».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: