Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Διπλό» για Βελέζ στην Κολομβία!!

Με το... ένα πόδι στους «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες βρέθηκε η Βελέζ Σάρσφιλντ, αφού επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Νασιονάλ στην Κολομβία.
Ο Ντορλάν Παμπόν των Κολομβιανών περιορίστηκε, αν και απώλεσε μερικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μαρτσέλο Μπαροβέρο. Αντίθετα ο Ίβαν Μπέγια σημείωσε γκολ και διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ της Βελέζ στο ένατο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι είχαν προσεγγίσει την αντίπαλη εστία στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Μπέγια άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης με το 1-0 σε βάρος του Γκαστόν Πεζούτι. Στη συνέχεια οι Αργεντινοί απέφυγαν τα περιττά ρίσκα και διατήρησαν το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα.
Πάντως ο Λούκας Πράτο είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες, αμφότερες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν αύξησε τη διαφορά των δύο συλλόγων. Από την άλλη ο Παμπόν ήταν ο μοναδικός παίκτης της Ατλέτικο, ο οποίος φάνηκε «ορεξάτος» στον αγωνιστικό χώρο. Συνολικά ξεχώρισε ο Χουάν Μάνουελ Μαρτίνεζ, φορ της Βελέζ.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου. Η Βελέζ θα «κουβαλήσει» το 1-0 στο εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.
Ατλέτικο Νασιονάλ: Πεζούτι, Τούλα, Ντίαζ (85' Βαλένσια), Μπερνάλ, Ενρίκεζ, Τόρεζ, Μεχία, Κόρντομπα (67' Αλβάρεζ), Παμπόν, Πέρεζ (34' Κουιντέρο), Μοσκουέρα.
Βελέζ Σάρσφιλντ: Μπαροβέρο, Πάπα, Κουμπέρο, Ορτίζ, Ντομίνγκεζ, Ζαπάτα (88' Ντεζαμπάτο), Μπέγια (72' Περούτσι), Κέρο, Καμπράλ, Μαρτίνεζ (79' Ινσούα), Πράτο.





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: