Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

H αγωνία χτυπάει ...κίτρινο!!

Πώς έχουν τα δεδομένα ενόψει της γ.σ της "Κ.Μ.Α"
H αγωνία χτυπάει ...κίτρινο!
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την κρίσιμη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, την προσεχή Παρασκευή στο "Βελλίδειο".
Οι διεργασίες κορυφώνονται και η αγωνία στις τάξεις του κόσμου χτυπάει "κόκκινο", αφού περιμένει να ακούσει προτάσεις και λύσεις για την έξοδο της ομάδας από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.
Αν δεν αλλάξει κάτι τις προσεχείς ώρες, ο Γιάννης Κόντης αναμένεται στη γ.σ να αναλύσει το πλάνο του ελβετικού ομίλου ενώπιον των μελών της.
Με άλλα λόγια, θα πέσει στο «τραπέζι» μία εναλλακτική λύση για το μέλλον της ΠΑΕ. Σημειώνουμε ότι ο ελβετικός όμιλος έχει ήδη διαθέσει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για τις ανάγκες της ΠΑΕ, από τα 2,5 εκατ. που είχε ειπωθεί στην προηγούμενη γενική συνέλευση της «ΚΜΑ» ότι θα εισέρρεαν συνολικά μέχρι το καλοκαίρι. Τα μέλη του φορέα θα ακούσουν την πρόταση του κ. Κόντη σε όλο της το φάσμα και στη συνέχεια θα αποφασίσουν.
Το αν θα υπάρξει άλλο εναλλακτικό σχέδιο για την ΠΑΕ είναι άγνωστο προς το παρόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται διάφορες ζυμώσεις τις τελευταίες μέρες μεταξύ πρώην παραγόντων και ατόμων που κινούνται στον περίγυρο του ΑΡΗ, αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει ουσιαστική μορφή. Μακάρι για το συμφέρον του ΑΡΗ να προκύψει και δεύτερη λύση, η οποία να εγγυάται τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ χωρίς να στηρίζεται στο… υστέρημα του κόσμου. Γιατί, μέχρι στιγμής μόνο για τέτοιου τύπου σενάρια ακούμε, αλλά όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι δεν μπορεί να προχωρήσει ένα τέτοιο σχέδιο. Αφενός γιατί τα νούμερα είναι αμείλικτα και αφετέρου επειδή λόγω κρίσης ο κόσμος δεν αντέχει άλλο να «βάζει πλάτη». Ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, για να μην παρεξηγούμαστε.
Περιμένουμε και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις μέχρι την Παρασκευή. Όπως αναμένουμε και την τοποθέτηση του Γιάννη Κόντη πριν τη γενική συνέλευση…
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: