Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πήρε το «Χ» η Λιμπερτάδ στο Μεξικό!!

Η Λιμπερτάδ απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στο Μεξικό κόντρα στην Κρουζ Αζούλ και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Τυχερή στάθηκε η Λιμπερτάδ, καθώς η Κρουζ Αζούλ απώλεσε πλειάδα ευκαιριών. Συγκεκριμένα ο Εμάνουελ Βίγια στο 78ο λεπτό και ο Χαβιέρ Ορόζκο στο 82ο «έπρεπε» να διαμορφώσουν το 2-1, αλλά ο Ροντρίγκο Μουνιόζ σταμάτησε τον δεύτερο και ευχαρίστησε τον... Θεό ύστερα από δυνατό σουτ του Βίγια, το οποίο έφυγε πάνω από την εστία του.
Στο 70ό λεπτό ο Πάμπλο Βελάσκεζ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τους Παραγουανούς με κεφαλιά. Έτσι η Λιμπερτάδ πήρε το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της 8ης Μαΐου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ασουνσιόν.
Νωρίτερα, στο 27ο λεπτό ο Ορόζκο είχε ανοίξει το σκορ, αφού δέχθηκε ασίστ από τον Βραζιλιάνο Μαρανάο. Στη συνέχεια της αναμέτρησης η Κρουζ Αζούλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα κενά που παρουσίασε η άμυνα της Λιμπερτάδ.
Κρουζ Αζούλ: Κορόνα (13' Γκουτιέρεζ), Κορτές, Αραούχο, Ροντρίγκεζ, Περέιρα, Κάστρο, Χιμένεζ, Ντομίνγκεζ, Μαρανάο (57' Βέγια), Έντιξον Περέα (71' Βίγια), Ορόζκο.
Λιμπερτάδ: Μουνιόζ, Νασούτι, Μπόνετ, Σαμούδιο, Μπενέγκας, Σαντάνα (64' Γκαμάρα), Κάθερες, Αγκουίνο, Τσιβέγι, Νούνιεζ (79' Αγιάλα), Βελάσκεζ (84' Μενέντεζ).





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: