Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ξέμεινε από τερματοφύλακες η Ουκρανία!!

Ξέμεινε από τερματοφύλακες η Ουκρανία
Τις υπηρεσίες του Αλεξάντρ Σοφκόφσκι θα στερηθεί η εθνική ομάδα της Ουκρανίας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012. Όπως έκανε γνωστό η Διναμο Κιέβου ο διεθνής τερματοφύλακας θα ταξιδέψει σήμερα στο Μόναχο για να υποβληθεί σε εγχείρηση για να αποκαταστήσει έναν τραυματισμό που απέκτησε στις 22 Απριλίου σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μάλιστα όπως ο ίδιος διευκρίνισε, δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο Euro καθώς θα ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. «Θα υποβληθώ σε εγχείρηση και αντί για προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα κάνω θεραπεία», υποστήριξε ο 37χρονος τερματοφύλακας ο οποίος μετρά 92 αγώνες με την φανέλα της εθνικής Ουκρανίας.

«Το πιο σημαντικό για εμένα αυτή την χρονική στιγμή είναι να έχω μια απόλυτα επιτυχημένη εγχείρηση. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστώ περίπου τρεις μήνες για να μπορέσω να αγωνιστώ και πάλι», υποστήριξε.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας βρίσκεται μπροστά σε έναν πολύ μεγάλο πονοκέφαλο καθώς οι δύο τερματοφύλακες οι οποίοι βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις των επιλογών του είναι τραυματίες.

Ο Ανρέι Ντικαν έχει τραυματιστεί στο κεφάλι στις 31 Μαρτίου σε παιχνίδι του ρωσικού πρωταθλήματος με την Σπαρτάκ Μόσχας και ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην δράση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: