Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Ειδική αποστολή» στη Βαρσοβία!!

«Ειδική αποστολή» στη Βαρσοβία
Δικό της γεωπόνο θα στείλει την Παρασκευή η ΕΠΟ στη Βαρσοβία, προκειμένου να επιθεωρήσει τον χλοοτάπητα του προπονητικού κέντρου που θα φιλοξενήσει την Εθνική Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Euro 2012 και να διαπιστώσει αν τυχόν χρειάζονται κάποιες τελευταίες βελτιώσεις.

Ο «σκληρός» χειμώνας που επικρατεί στην Πολωνία είχε αφήσει ως… κληρονομία έναν ξεραμένο αγωνιστικό χώρο, όμως έχει ανακατασκευαστεί για να είναι σε καλή κατάσταση όταν μεταβεί εκεί η «γαλανόλευκη» (3 Ιουνίου, δηλαδή 5 μέρες πριν τον εναρκτήριο αγώνα με τους διοργανωτές Πολωνούς).

Όπως γράφει η SportDay, το οργανωτικό κομμάτι της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος το χειρίζεται ο Τάκης Φύσσας, σε συνεννόηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και γενικότερα με τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Οι παράγοντες της Ομοσπονδίας έχουν έρθει σε επαφή με τους Πολωνούς, οι οποίοι τονίζουν ότι το προπονητήριο είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση και ότι έχουν γίνει σχεδόν όλες οι βελτιώσεις που είχε ζητήσει το τιμ της Ελλάδας κατά την επίσκεψή του εκεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν στην Εθνική όλα είναι στην εντέλεια και ο Φερνάντο Σάντος θα προσπαθήσει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους διεθνείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: