Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Νόμιζαν πως είχα το μαγικό ραβδί»

Στο «Αθλήτικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην πλέον προπ0ονητής του Ηρακλή, Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τον «Γηραιό», αλλά και στην πορεία του κατά την παραμονή του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον λόγο που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή: «Εγώ ήρθα στον Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και κόσμο, ενώ στην Κατερίνη υπήρχαν και άνθρωποι που ήξερα. Στην Γ? Εθνική δεν θα ερχόμουν αν δεν ήταν ο Ηρακλής».

Για το τι έργο άφησε στους «κυανόλευκους»: «Μπορούν να πουν οι ποδοσφαιριστές για το αν έκανα έργο ή όχι. Ήρθα στον Ηρακλή για να τον φτιάξω. Με μια νίκη η ομάδα κοντεύει να μπει στα πλέι οφ, ενώ όταν ήρθα ήμασταν στις τελευταίες θέσεις κάτω από την Σκύδρα».


Για το λόγο που αποχώρησε από την ομάδα: «Στις περισσότερες ομάδες που έφυγα, έφυγα μόνος μου και είχα πάντα επιτυχίες. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να πάω τον Όλυμπο στη θάλασσα ή τη θάλασσα στον Όλυμπο και νόμιζαν πως είχα το… μαγικό ραβδί. Αν πω γιατί έφυγα δεν θα είναι καλό για την ομάδα. Έφυγα με τη θέλησή του. Αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι έγινε κάτι που δεν μου άρεσε και εγώ παίρνω το μέρος πάντα των ποδοσφαιριστών του».

Για το τι σχέσεις διατηρεί πλέον με τους παίκτες και τους ιθύνοντες της ομάδας: «Πριν έρθω χάναμε από όλους. Μετά ειδικά στο Καυταντζόγλειο παίζαμε και καλό ποδόσφαιρο. Παίζει, όμως, μεγάλο ρόλο και η τύχη, όμως δεν κρατάω κακία. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι καλύτεροι κριτές. Αν οι περισσότεροι χάρηκαν που έφυγα έχω αποτύχει, αλλά είχα πολλά τηλέφωνα όταν αποχώρησα από αυτούς. Με τους παίκτες αποχαιρετήθηκα στο πούλμαν και κατάλαβαν ότι θα έφευγα. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν και θα παραμείνουν φίλοι μου. Θέλω να έχω καλές σχέσεις όπου δουλεύω».


Για το αν ο «Γηραιός» έχει πιθανότητες ανόδου και για το πώς χαρακτηρίζει την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία: «Ο Ηρακλής θα πρέπει να γίνει πάλι Ηρακλής. Το όνομα μόνο του δεν αρκεί. Φέτος για να ανέβει θα πρέπει να κερδίζει και οι άλλοι να αποτυγχάνουν. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι ακατόρθωτα. Πριν έρθω είχαμε την χειρότερη άμυνα και επίθεση, ενώ τώρα έχουμε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα και επίθεση. Κάναμε πορεία πρωταθλητισμού και την αλήθεια την λένε οι αριθμοί».

Για το ότι έμεινε στον Ηρακλής μόνο για 58 ημέρες: «Έχω συνδεθεί με τις ομάδες μου για πολλά χρόνια και οι 58 ημέρες που κάθισα στον Ηρακλή είναι πολύ λίγες. Βέβαια στην Καστοριά είχα φύγει σε 6 μέρες όταν κάθισα στον πάγκο μόνο για ένα παιχνίδι που κέρδισα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: