Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Έχει σχεδόν υπογράψει ο Ρόμπεν»

Μπορεί οι αγωνιστικές ατυχίες που είχε το τελευταίο διάστημα με την Μπάγερν, αλλά και το ότι πριν από μια εβδομάδα δεν είχε κάνει την οποιανδήποτε συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του, να φούντωναν τα σενάρια περί αποχώρησής του από την «Αλιάνζ Αρίνα», όμως ο Ρόμπεν από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε με δηλώσεις που παρέθεσε τόνισε πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολλανδό για ανανέωση του συμβολαίου του (που λήγει το καλοκαίρι του 2013), χαλώντας παράλληλα τα όποια πλάνα είχαν σχεδιάσει πολλές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου έτσι ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της με πρώτη και καλύτερη την Γιουβέντους.

«Μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θ΄ αφήσει τ' αστέρια» είπε αρχικά ο τεχικός διευθυντής των «Βαυαρών» και πρόσθεσε ότι: «Το νέο συμβόλαιο με τον Ρόμπεν έχει σχεδόν υπογραφεί. Θα μείνει εδώ, μαζί μας στην Μπάγερν, γι' αρκετό καιρό ακόμα».

Με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει και η ψυχολογία του Ρόμπεν ενόψει του παιχνιδιού της χρονιάς, του τελικού του Champions League στο σπίτι μάλιστα της ομάδας του Γιουπ Χάινκες.

Όπως προκύπτει από τα διάφορα ρεπορτάζ στη Γερμανία το νέο συμβόλαιο του παίκτη θα έχει διάρκεια το λιγότερο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: