Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στην Ίντερ 16χρονος Ελληνοαυστραλός!!

Κάτοικος Μιλάνου θα είναι απο την νέα σεζόν σύμφωνα με το ''fcinternews.it'' ο 16χρονος Ελληνοαυστριακός ποδοσφαιριστής Βαλεντίνο Λάζαρο. ο οποίος θεωρείται απο τους πιό εξελίξιμους και πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του.
Στην Ίντερ 16χρονος Ελληνοαυστραλός!
Η ομάδα της Ίντερ στην προσπάθεια της να συλλέξει ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε νεαρές ηλικίες στο παγκόσμιο στερέωμα, κατέληξε στον νεαρό ελληνοαυστριακό 16χρονο ποδοσφαιριστή της ''Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ'' Βαλεντίνο Λάζαρο.
Στην περίπτωση του νεαρού άσου οι ενδιαφερόμενοι ήταν σύλλογοι τεράστιου βεληνεκούς όπως η Τσέλσι, η Μπάγιερν Μονάχου, η Μίλαν και φυσικά η Ίντερ η οποία τελικά κέρδισε την μάχη και έκανε δικό της ένα ποδοσφαιριστή τον οποίο τα ιταλικά μέσα τον συγκρίνουν με τον Ζέεντορφ και τον Ροναλντίνιο.
Ο Βαλεντίνο Λάζαρο είναι γεννημένος το 1996 από πατέρα αφρικανό και μητέρα Ελληνίδα, έχει Αυστριακή υπηκοότητα και προορίζεται για την ομάδα νέων του Ιταλικού συλλόγου.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου βρίσκεται καθ' οδόν προς το Μιλάνο για να βάλει την υπογραφή στο τριετές συμβόλαιο με τους ''Νερατζούρι''
Δείτε το Βαλεντίνο εν δράσει!!!







ΠΗΓΗ: Sports-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: