Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Δεν ήταν για τον Πραντέλι οι βρισιές!!

Δεν ήταν για τον Πραντέλι οι βρισιές
Συνέντευξη στο ιταλικό συνδρομητικό κανάλι SKY παραχώρησε ο μάνατζερ του Μπαλοτέλι και του Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ράιολα και μίλησε για τους δύο αυτούς παίκτες, καθώς και για την έκρηξη του «Σούπερ Μάριο» μετά το γκολ που πέτυχε στην Ιρλανδία.

Σύμφωνα με τον Ράιολα οι λέξεις που εκστόμισε ο Μάριο Μπαλοτέλι μετά το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, δεν είχαν ως αποδέκτη τον προπονητή του Τσέζαρε Πραντέλι, αλλά εκείνους που του ασκούν άδικη κριτική. Όσο για το πότε θα πανηγυρίσει «κανονικά» ο ιδιόρρυθμος παίκτης, ο μάνατζερ απάντησε: «Όταν το νιώσει θα το κάνει. Ας βάζει δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι και ας μην πανηγυρίζει καθόλου», είπε γελώντας.

Ο Ράιολα είναι μάνατζερ και του Ιμπραΐμοβιτς. Για τον πελάτη του είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Ο Ζλάταν απέδειξε σε ένα αδιάφορο ματς πως θέλει πάντα να κερδίζει. Είναι μεγάλος παίκτης και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.» Το μέλλον του, ποιο μπορεί να είναι; «Υπάρχει συμφωνία με τη Μίλαν και θα την τηρήσουμε», ανέφερε.

Για την περίπτωση του Φαν Πέρσι ανέφερε πως είναι δύσκολο να πάει στην Ιταλία, «αφού χρήματα υπάρχουν μόνο στην Αγγλία και την Ισπανία και εκεί προτιμούν να πηγαίνουν οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: