Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Αφού υπάρχει …Θεία Δίκη!!

Αφού υπάρχει …Θεία Δίκη
«Όλα όσα έκανες μπροστά σου θα τα βρεις», λέει το άσμα. Και μπορεί η Γερμανία να τη …γλίτωσε, αλλά την πλήρωσε η Ουκρανία. Η Αγγλία πήρε την πρόκριση στους «8» του Euro 2012, μετά τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Όλεγκ Μπλαχίν και για να γίνει αυτό χρειάστηκε το θύμα του Μουντιάλ του 2010 να γίνει …θύτης.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα ο επόπτης γραμμών έδειξε ότι μία επίσκεψη στον οφθαλμίατρο τη χρειάζεται.

Και πάλι Ιούνιος, 27 τότε. Η Γερμανία προηγείται με 2-1 και μένουν 7’ για να πέσει η αυλαία του ημιχρόνου.

Η Αγγλία αλλάζει την μπάλα και θυμίζει …Ισπανία, ο Φρανκ Λάμπαρντ οπλίζει, εκτελεί και η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια –όπως- φαίνεται ριπλέι, αυτή σκάει μέσα στην εστία, με τα «τρία λιοντάρια» να …φωνάζουν ακόμη για την επίμαχη φάση.









Ιούνιος 2012. Η Ουκρανία θέλει νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση του Euro 2012 και μπροστά στο κοινό της πιέζει την Αγγλία. Αν και οι Βρετανοί προηγούνται 1-0, οι οικοδεσπότες ισοφαρίζουν, άσχετα αν αυτό ποτέ δεν γράφτηκε στον πίνακα του γηπέδου. «Πριν δύο χρόνια, δεν ήμασταν τυχεροί με το γκολ του Λάμπαρντ, στο κομβικό σημείο του ματς με τη Γερμανία. Τώρα η τύχη άλλαξε», τόνισε ο Στίβεν Τζέραρντ, μετά την πρόκριση της ομάδας του.




Δείτε σε ζουμ την επίμαχη φάση:
Παρόλα αυτά, αν και δεν δικαιολογείται ο καταλογισμός του γκολ, στην αρχή της φάσης προηγείται offside, το οποίο δεν σημειώνεται.


πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: