Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σαλπιγγίδης: «Σκεφτόμαστε την πρόκριση»

Την άποψη του πως άπαντες στην εθνική ομάδα έχουν στο μυαλό τους να κάνουν ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία και γιατί όχι να δώσουν στην Ελλάδα την πρόκριση, εξέφρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αρχικά ο διεθνής φορ είπε για το ματς των προημτελικών με την Γερμανία... «Είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες και πλέον τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Ο όμιλός μας ήταν δύσκολος και χάρηκα που τα καταφέραμε».

Όσο για τη βεβαιότητα των Γερμανών για την πρόκριση, ο φορ του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Στην ομάδα μας υπάρχουν 22 ετοιμοπόλεμοι μαχητές. Το τι λένε στη Γερμανία δεν μας απασχολεί και νομίζω πως δεν ισχύει κιόλας. Η Ελλάδα έφτασε το 2004 στο υψηλότερο σκαλί κι έκτοτε έχει μόνο επιτυχίες. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πώς θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το εάν θεωρεί πως το παιχνίδι αυτό θα είναι το τελευταίο ελληνικό στο Euro 2012, είπε: «Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας στην ομάδα που το πιστεύει αυτό. Γι' αυτό και είμαστε εδώ».

Τέλος για την επική νίκη-πρόκριση με την Ρωσία «Όταν μπαίνεις σε ένα ματς, το μόνο που δεν σκέφτεσαι είναι πως θα χάσεις. Δεν υπήρχε κάποιο σημείο που νιώσαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το πιστεύαμε από την αρχή. Είναι φυσιολογικό η ψυχολογία να ανέβηκε μετά από αυτό το παιχνίδι. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη κι ελπίζω να παίξει το ρόλο της για τη συνέχεια των αγώνων».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: