Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«30 στο γήπεδο»… και με τη βούλα!!

«30 στο γήπεδο»… και με τη βούλα
Η ιταλική Λίγκα έκανε αποδεκτό το αίτημα της Γιουβέντους να ράψει την φράση «30 στο γήπεδο» κάτω από το σήμα της, στη φανέλα που θα φορέσει την επόμενη χρονιά. Την απόφαση πήρε το νομικό τμήμα της Λίγκας μετά τη συνεδρίαση της Τρίτης.

Στη φανέλα της Γιουβέντους την επόμενη χρονιά, δεν θα εμφανίζονται τα καθιερωμένα αστέρια πάνω από το σήμα της ομάδας. Το κάθε αστέρι συμβολίζει 10 πρωταθλήματα.

Οι άνθρωποι της «Γιούβε» ήθελαν να ράψουν τρία, αφού σύμφωνα με αυτούς τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει η «Μεγάλη Κυρία» είναι 30. Η ομοσπονδία της Ιταλίας, όμως, διαφώνησε με το νούμερο αυτό, καθώς από την τροπαιοθήκη της Γιουβέντους έχουν αφαιρεθεί δύο πρωταθλήματα, αυτά του σκανδάλου «καλτσόπολις». Από τη μία, λοιπόν, η ομάδα ήθελε να εμφανίζονται τρία αστέρια, από την άλλη όλοι οι άλλοι που επέμεναν στα δύο.

Τελικά βρέθηκε λύση σε αυτή την κόντρα. Το εμπορικό τμήμα της Γιουβέντους εμπνεύστηκε τη φράση «30 στο γήπεδο» και πρότεινε να ραφτεί αυτή η πρόταση, αντί για τα αστέρια.

Το μόνο που απέμενε ήταν η απάντηση της Λίγκας, που ήρθε μετά την τελευταία συνεδρίασή της και ήταν θετική. «Δεν υπάρχουν αντιδράσεις, ούτε προβλήματα. Η Γιουβέντους είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει αυτή τη φράση αντί για τα αστέρια», δήλωσε ο πρόεδρος της Λίγκας Μαουρίτσιο Μπερέτα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: