Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σάρας για αντι-Ζέλικο!!

Σάρας για αντι-Ζέλικο!
Το σενάριο να «κρεμάσει» την φανέλα του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού παίρνει σάρκα και οστά. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να πείσουν τον Σάρας να σταματήσει να παίζει μπάσκετ και να τον προωθήσουν στην θέση του προπονητή, μιας και πρόκειται για πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις του συλλόγου, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα.

Βέβαια, αυτή η προσπάθεια είναι και αρκετά δύσκολη αφού ο ίδιος ο Γιασικεβίτσιους δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα με την ιδέα να σταματήσει το μπάσκετ και επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Αν τελικά ο Παναθηναϊκός καταφέρει και ψήσει τον Σάρας να αναλάβει την ομάδα σε μία κρίσιμη στροφή της ιστορίας της μετά το διαζύγιο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς τότε όλοι θα ρίξουν πολύ τρέξιμο.

Αρχικά, ο Γιασικεβίτσιους πρέπει να ακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής για να μπορέσει να αποκτήσει το απαραίτητο δίπλωμα του πρώτου προπονητή. Στην συνέχεια πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με την διοίκηση έτσι ώστε να δουν τι θα κάνουν με τον σχεδιασμό του «τριφυλλιού» για την επόμενη περίοδο. Ψηλά στην λίστα των υποψήφιων προπονητών για τους «πράσινους» βρίσκεται και ο Οκτάι Μαχμούτι, ο οποίος πρόσφατα έλυσε την συνεργασία του με την Γαλατά Σαράι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: