Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κάτι περισσότερο από μία ομάδα και στην Κρήτη!!

Κάτι περισσότερο από μία ομάδα και στην Κρήτη Η Πιλάρ Γκουϊνοβάρ
Το διήμερο 23-24 Ιουνίου 2012 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Μπαρσελόνα Μονοφατσίου, που ήδη λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2011.

Στις εκδηλώσεις (αθλητικές και πολιτιστικές) θα δώσουν το παρών το μέλος του Δ.Σ. του F.C. Barcelona, κυρία Πιλάρ Γκουϊνοβάρ, υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής και ο κύριος Χούλιο Αλμπέρτο Μορένο (πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής – υπεύθυνος προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης F.C. Barcelona).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων Παγκρητίου Σταδίου (Θύρα 1) και τον συντονισμό της θα έχει ο δημοσιογράφος Τάσος Βαρδάκης. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος προπονητών Νομού Ηρακλείου, Μανώλης Πατμετζής, το μέλος του Δ.Σ της Μπαρτσελόνα, Pilar Guinovart και η Κατερίνα Μιχαλάρου, πρόεδρος του συνδέσμου φίλων F.C Barcelona Αθήνας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηρακλείου, θα συζητηθούν τα εξής:

1ο θέμα: Προσεγγίζοντας το φαινόμενο F.C Barcelona
Εισηγητής: Νίκος Μάλλιαρης (Μέλος F.C Barcelona, Πρόεδρος Συνδέσμου Φίλων Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου, Π.Γ.Γ ΠΣΑΠ, Παλαίμαχος ποδοσφαιρστής).

2ο θέμα: Το ποδόσφαιρο ως εκπαιδευτικό εργαλείο. Ουσία και αξίες στον κόσμο του αθλητισμού.
Εισηγητής: Χούλιο Αλμπέρτο Μορένο (Διευθυντής προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης F.C Barcelona, Παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής).

3ο θέμα: Προβολή DVD με θέμα: ΜΑΣΙΑ Ακαδημίες F.C Barcelona
Μεταφραση: Monserat Gardona

Δεν υπάρχουν σχόλια: