Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

250.000 ευρώ την εβδομάδα η αμοιβή του Ντρογκμπά!!

Εμίρης στην… Κίνα θα γίνει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς επισημοποιήθηκε η συμφωνία του με την Σανγκάι Σενχούα, όπου θα ξαναβρεί τον φίλο του και παλιό του συμπαίκτη, Νικολά Ανελκά.

Μάλιστα ο τελευταίος ήταν και ο άνθρωπος που τον πίεσε να δεχθεί αυτήν την πρόκληση, αλλά ο κύριος λόγος μάλλον ήταν άλλος… Όπως ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 2,5 ετών και ο Ιβοριανός θα αμείβεται με το αστρονομικό ποσό των 250.000 ευρώ την εβδομάδα!

Παρόλα αυτά ο Ντρογκμπά δεν θα λείψει και πολύ από τους Άγγλους φιλάθλους, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 25 Ιουλίου την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα πλαίσια του tour που έχουν σχεδιάσει οι «κόκκινοι διάβολοι» στην Ασία.

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις όπου τόνισε πως: «Είχα να σκεφτώ πολλές προτάσεις τις τελευταίες εβδομάδες αλλά η Σαγκάη Σενχούα ήταν η σωστή κίνηση για μένα. Ανυπομονώ γι' αυτή τη νέα πρόκληση. Θέλω να γνωρίσω έναν νέο πολιτισμό και είμαι ενθουσιασμένος για την πρόοδο που κάνει το κινεζικό πρωτάθλημα.
Όταν η Τσέλσι πήγε πέρυσι στην Κίνα είχα περάσει πολύ καλά και γνώρισα μερικούς φοβερούς οπαδούς. Ελπίζω να βοηθήσω το κινεζικό πρωτάθλημα να γίνει πιο γνωστό στον κόσμο και να βελτιώσω τις σχέσεις Κίνας και Αφρικής».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: