Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Συστράτευση, αλλιώς δεν πρόκειται να σωθεί ο Άρης»!

Ο Αλέκος Κατσιαούνης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στην κρίσιμη προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να βγει ο Άρης από την δύσκολη οικονομική και όχι μόνο θέση που έχει περιέλθει τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν, ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι αυτή.

Αρχικά τόνισε πως: «Πραγματικά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το συναίσθημα έχει σημασία αλλά τα νούμερα είναι αμείλικτα. Δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θα θέλαμε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Αρειανοί ότι θα πρέπει να συστρατευθούν παρότι υπάρχει η κρίση. Όποιος μπορεί να φέρει λεφτά στον Άρη».

Για την προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί ο Άρης από το αδιέξοδο. «Είμαστε από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και περιμένουμε ένα τηλέφωνο. Είναι δραματικές οι στιγμές. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το έχω ξαναπεί, η λύση θα βρεθεί από την οικογένεια του Άρη. Πρέπει να βρεθούν λεφτά και αν δεν γίνει παναρειανή συστράτευση δεν πρόκειται να σωθεί ο Άρης».

Για τις ευθύνες στα πρόσωπα που έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση: «Πρώτα πρέπει να σωθεί ο Άρης και ύστερα όλα αυτά. Καταλαβαίνω ότι έχει αγανακτήσει ο κόσμος με όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά δεν είναι ώρα για να αποδώσουμε ευθύνες. Κινδυνεύει να μην υπάρχει ο Άρης».

Για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και που υπάρχει προτεραιότητα ούτως ώστε να διοχετευθεί: «Τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά. Υπάρχει ένα ποσό και ο σκοπός μας είναι να προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στην ομάδα και είναι 14. Αν φύγουν και αυτοί που έχουν το δικαίωμα να κάνουν προσφυγή, τότε θα μείνουν μόνο τα γραφεία στην ομάδα. Δεν μπορώ να το πω πιο κατανοητά το πράγμα. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε για νούμερα. Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια έτσι ώστε μέχρι αύριο το πρωί να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει αυτή την κίνηση. Σημασία έχει να σωθεί ο Άρης. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να βοηθήσουν».

Για το άρθρο 99: «Το ξέρω αλλά είναι όλα αυτά νομικά. Μιλάμε για αυτό κάθε μέρα και γνωρίζω το τι ισχύει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όλο αυτό. Ό,τι γίνεται για το καλό του Άρη είναι δεκτό. Μακάρι να βοηθήσει ο Ιωαννίδης, αλλά και άλλοι Αρειανοί. Δεν έχει σημασία ποιος θα βοηθήσει. Είτε το κάνει ο Σκόρδας είτε ο Super 3. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι. Πρέπει να βάλουμε πίσω τον εγωισμό μας. Ας έχουν ανοικτά και τα κινητά και τα μυαλά και τα μάτια, δεν είναι ώρα να κρυβόμαστε. Ας πουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, αλλά σημασία είναι να μιλάμε με τον κόσμο. Πάνω από όλα ο Άρης, είναι επιτακτικό να σκεφτόμαστε όλοι με αυτή τη λογική».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: