Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Πολλοί για την "ΚΜΑ". Για την ΠΑΕ, όμως;

Υπάρχει εξήγηση γιατί προέκυψαν 18 υποψήφιοι στις εκλογές του φορέα, ενώ για την ΠΑΕ Άρης δεν υπάρχει ενδιαφέρον σχεδόν από κανέναν!
Πολλοί για την "ΚΜΑ". Για την ΠΑΕ, όμως;
Το AllAboutARIS.com είχε σημειώσει από καιρό ότι οι εκλογές της "ΚΜΑ" παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτές που έχουν προκηρυχθεί για την ΠΑΕ. Το παρασκήνιο είναι πιο έντονο, οι διεργασίες κορυφώνονται και διαμορφώνονται διάφορες τάσεις.
Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες στην "ΚΜΑ" έφτασαν τους 18, την ώρα που για την ΠΑΕ δεν υπάρχει ενδιαφέρον σχεδόν από κανέναν!!!
Βέβαια, θα πει κανείς ότι για την ΠΑΕ είναι διαφορετικά τα πράγματα (χρέη κ.λ.π), όμως αυτό δεν δικαιολογεί την αδιαφορία των αρειανών παραγόντων. Ούτε τον φόβο που τυχόν έχουν.
Απεναντίας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλες οι τάσεις που διαμορφώνονται για την «ΚΜΑ» θα ασχοληθούν πιο ενεργά με την ΠΑΕ εφόσον εκλεγούν στη διοίκηση του φορέα. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια και εξηγεί το γιατί στην ΠΑΕ υπάρχει τέτοια στασιμότητα.

Οι 18 υποψήφιοι για την «ΚΜΑ» είναι: Τάσος Δεσύπρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, Σίμης Ηλιάδης, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Πέτρος Ταρνατώρος, Αριστοτέλης Ναούμ, Νικήτας Ματθαίου,
Λάμπρος Σκόρδας, Πέτρος Γαβριηλίδης, Άγγελος Γρόλλιος, Γιάννης Κωνσταντίνου, Κώστας Γεωργιάδης, Κώστας Οικονόμου, Θόδωρος Κάργιος, Κώστας Γκαμάγκας, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και οι κ.κ Καραχάλιου Τατάκη

Βάσει της διαδικασίας που ακολουθείται, θα ελεγχθούν οι προαναφερθέντες για το αν πληρούν τα κριτήρια (ποινικό μητρώο κτλ.) ώστε να επικυρωθεί η υποψηφιότητά τους στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Κοινωνία Μελών ΑΡΗ.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: