Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ρούνεϊ: «Δύσκολη η Ιταλία, αλλά έχω εμπιστοσύνη»

Ρούνεϊ: «Δύσκολη η Ιταλία, αλλά έχω εμπιστοσύνη»
Με το μυαλό στον προημιτελικό της Κυριακής κόντρα στην Ιταλία είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επέστρεψε με γκολ από την τιμωρία του, δήλωσε πως είναι αισιόδοξος, αλλά επέστησε την προσοχή στους συμπαίκτες του.

Το παιχνίδι της Αγγλίας με την Ουκρανία πέρασε στην ιστορία, με τα «λιοντάρια» να νικούν με 1-0 και να παίρνουν, όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου. Μια πρωτιά που τους φέρνει αντιμέτωπους με την Ιταλία στον προημιτελικό της Κυριακής.

Πρωταγωνιστής του αγώνα αυτού ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ. Αφού εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών, επανήλθε και αμέσως έδειξε γιατί θεωρείται ο ηγέτης της επίθεσης της Αγγλίας. Σκόραρε και έδωσε τη νίκη και την πρώτη θέση στην εθνική του.

Ο αγώνας με την Ιταλία είναι ήδη στο μυαλό του επιθετικού της Μάντσεστερ. Με δηλώσεις του στο “Gazzetta.it” παραδέχτηκε πως «το ματς κόντρα στην Ιταλία θα είναι δύσκολο», για να προσθέσει πως «εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.»

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Ουκρανία, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το αποτέλεσμα. «Είμαι ευτυχισμένος τόσο για τη νίκη και την πρωτιά, όσο και για το γκολ που πέτυχα. Είχα να σκοράρω καιρό σε μεγάλη διοργάνωση και μου έλειπε. Πάντως όλη η ομάδα ήταν φανταστική», είπε κλείνοντας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: