Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κολίνα: «Ήταν λάθος»

Κολίνα: «Ήταν λάθος»
Στην παραδοχή πως το γκολ του Ντέβιτς στην αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Αγγλία έπρεπε να κατακυρωθεί, αφού η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή προχώρησε ο επικεφαλής διαιτησίας της UEFA, Πιερλουίτζι Κολίνα.

Ωστόσο, υπερασπίστηκε τους πρώην συναδέλφους του, τονίζοντας πως «όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη».

Η Ουκρανία θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει το σκορ σε 1-1 με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κόντρα στα «τρία λιοντάρια» για το τελευταίο ματς του Δ’ ομίλου, αφού η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή από το σουτ του Ντέβιτς, προτού ο Τζον Τέρι απομακρύνει.

Κανείς από τους βοηθούς δεν κατάφερε να το δει στη φάση που όμως είχε ξεκινήσει από οφσάιντ, με αποτέλεσμα η Αγγλία να πάρει τελικά τη νίκη (1-0) και να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2012 καταλαμβάνοντας την κορυφή στον Δ’ όμιλο.

Το συμβάν έχει προκαλέσει την οργή των διοργανωτών, με τον Ζεπ Μπλάτερ να κάνει λόγο για ανάγκη άμεσης εισόδου της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και τον επικεφαλής διαιτησίας της UEFA, Πιερλουίτζι Κολίνα, να αναφέρει:

«Έγινε λάθος. Δεν θα έπρεπε να συμβεί, αλλά και οι διαιτητές κάνουν λάθη, όπως όλοι οι άνθρωποι».

Μάλιστα, ο πρώην ρέφερι τόνισε πως ο Βίκτορ Κασάι που διηύθυνε το παιχνίδι της Αγγλίας με την Ουκρανία και οι βοηθοί του, δεν θα έχουν άλλη συμμετοχή στο Euro 2012.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: