Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ονειρεύεται Τέβες η Μίλαν!!

Ονειρεύεται Τέβες η Μίλαν
Το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Τέβες μπορεί να αναθερμανθεί, σύμφωνα με εφημερίδες της Ιταλίας. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το μέλλον του στην Αγγλία δεν είναι εξασφαλισμένο και πιθανότατα αποτελέσει παρελθόν από τους «σίτιζενς».

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και πόσο υπολογίζει τον Κάρλος Τέβες για την επόμενη χρονιά. Τα προβλήματα που χώριζαν πέρσι τους δύο άντρες μπορεί να μπήκαν για λίγο στην άκρη για το κοινό καλό, σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν επιλύθηκαν. Αυτό σημαίνει πως ο Τέβες ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές Αγγλίας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον αργεντινό.

Τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας του Μπερλουσκόνι, πάντως, δεν επιτρέπουν μεγάλες προσδοκίες. Μοιάζει απίθανο να γίνει κρούση στον Τέβες, αν πρώτα δεν παραχωρηθεί κάποιος από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της. Είναι απαραίτητο να μπουν στα ταμεία χρήματα, που θα δώσουν μια οικονομική ευχέρεια στους «ροσονέρι».

Η “Corriere dello sport” είναι σίγουρη πως σύντομα κάποιος ποδοσφαιριστής της Μίλαν θα παραχωρηθεί, με σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στον Αντριάνο Γκαλιάνι και τους συνεργάτες του να «μπουν» δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Τέβες, εφόσον ο παίκτης αποχωρήσει από το Μάντσεστερ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: