Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μένουν Μόντριτς και Μπέιλ!!

Μένουν Μόντριτς και Μπέιλ
Δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθούν ο Λούκα Μόντριτς και ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι. Οι δύο παίκτες αποτελούν μεταγραφικούς στόχους πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά οι άνθρωποι των λονδρέζων δεν είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν με κανέναν την πώλησή τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, η ομάδα που ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, θα στηριχτεί στον Λούκα Μόντριτς και τον Γκάρεθ Μπέιλ. Αυτό διαφαίνεται από δηλώσεις που έκανε στη “Daily Mail”, όπου αναφέρει πως οι δύο ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί για την ομάδα και δεν πρόκειται να παραχωρηθούν.

Αυτήν την περίοδο ο πρόεδρος της Τότεναμ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά το «διαζύγιο» με το Χάρι Ρέντναπ. Πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για προπονητή υψηλού επιπέδου, αφού τα διαθέσιμα χρήματα είναι πολλά. Χαρακτηριστικά γίνεται αναφορά στον Λοράν Μπλαν και τον Φάμπιο Καπέλο.

Παράλληλα ο Λίβι προσπαθεί να εξασφαλίσει από τους ιδιοκτήτες μεγαλύτερο μπάτζετ, ώστε να έχει περιθώριο να κινηθεί πιο άνετα στο μεταγραφικό παζάρι και να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα του Λονδίνου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: