Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ενθουσιασμένος ο Μπέκαμ με Αγγλία!!

Ενθουσιασμένος ο Μπέκαμ με Αγγλία
Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα της Αγγλίας εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα διαθέτει σπουδαία ταλέντα και αισιόδοξος πως θα φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση.

Ο Άγγλος σούπερ - σταρ μίλησε στην αγγλική εφημερίδα “Sun” και έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή και των παικτών της εθνικής του. «Διαθέτουμε ένα σπουδαίο τερματοφύλακα που πλαισιώνεται από τέσσερεις ικανότατους αμυντικούς. Αλλά δεν μένουμε μόνο σε αυτό. Έχουμε και άλλους καταπληκτικούς παίκτες, όπως ο Γουόλκοτ, ο Μίλνερ, ο Τζέραρντ και ο Γουέλμπεκ, που παίζουν μπροστά και μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο.»

Το σημαντικό, όμως, για τον Μπέκαμ είναι το σύνολο. «Ο προπονητής μας έχει φτιάξει μια ομάδα που είναι πιο επικίνδυνη από πολλές που βρίσκονται στα προημιτελικά. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως έπαιξε στα πρώτα ματς, μπορεί να φτάσει ως τον τελικό.»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, επανήλθε στις ποδοσφαιρικές ικανότητες των «λιονταριών». «Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις την Αγγλία να παίζει τόσο καλά, με τόσους πολλούς και ικανούς ποδοσφαιριστές.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: