Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Γερμανία, προσοχή στους Έλληνες!!

Γερμανία, προσοχή στους Έλληνες!
Τρεις έμπειροι Γερμανοί προπονητές κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου στον Γιοακίμ Λεβ ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής (22/6) της Γερμανίας με την Ελλάδα. Οι Φέλιξ Μάγκατ, Τόμας Σάαφ και Άρμιν Φε μίλησαν στην Sportday και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό των «πάντσερ».

Ο Φέλιξ Μάγκατ έχει συνεργαστεί με Έλληνες ποδοσφαιριστές και τους ξέρει από πρώτο χέρι. Μάλιστα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον ευγνωμονεί.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στην Sportday ο Φέλιξ Μάγκατ:

«Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θεωρώ πως η Γερμανία θα πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό. Ωστόσο η Ελλάδα από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ έχει μάθει να αμύνεται πάρα πολύ καλά. Αυτό θα κάνει και με τη Γερμανία. Ο Λεβ θα πρέπει να αλλάξει κάπως τη σύνθεσή του».

Ο Τόμας Σάαφ πέρασε μια σεζόν με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και φαίνεται πως έμαθε τους Έλληνες.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στην Sportday ο Τόμας Σάαφ:

«Ο Σωκράτης δεν είναι από τους τύπους που ξέρουν να χάνουν. Προσπαθεί πάντα για τη νίκη, ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες κι όταν αυτή δεν έρχεται... σκάει. Όλοι οι Έλληνες θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους. Παιχνίδια με αντιπάλους όπως η Γερμανία τους ταιριάζουν, αφού ξέρουν να περιμένουν. Νομίζω ότι το πιο επικίνδυνο για τον Γιόακιμ Λεβ είναι το πείσμα του Σωκράτη και των συμπαικτών του».

Όσο για τον Άρμιν Φε, ο Γερμανός κόουτς φρόντισε να κάνει γνωστή σε όλους την κόντρα του με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στην Sportday ο Άρμιν Φε:

«Ο Γιόακιμ Λεβ πρέπει να προσέξει, διότι η Ελλάδα έχει οργάνωση στο γήπεδο, καλό στήσιμο και δεν είναι από τις ομάδες που χάνουν εύκολα. Η ποδοσφαιρική νοοτροπία τους είναι καλή. Μόνο ο Τζαβέλλας έχει θέματα στην τακτική και ίσως να πρέπει να... φορτώσει εκείνη την πλευρά».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: