Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στα όρια!!

Στα όρια!
Τα οικονομικά προβλήματα φέρνουν αβεβαιότητα. Κι από τα δύο έχει, τα έχει μπόλικα η ΑΕΚ. Μάλιστα, εκείνα είναι που την «πονοκεφαλιάζουν» ακόμα περισσότερο! Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για την Ένωση αφού έχει ενημερώσει όλους τους παίκτες πως πρόκειται να τους εξοφλήσει αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στα διοικητικά της ομάδας, τα ταμεία της ΠΑΕ εξακολουθούν να παραμένουν άδεια και οι προσφυγές βρίσκονται μια ανάσα από την πόρτα του "Δικεφάλου".

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την προσφυγή είναι αρκετοί. Ξεκινώντας από τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος έχει ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα πως ζητά να λάβει 330.000 ευρώ από τις συνολικά 480.000 ευρώ που του οφείλονται και να μείνει ελεύθερος.

Ο έτερος Ισλανδός, Έλφαρ Χέλγκασον απαιτεί ένα πολύ μικρότερο ποσό που επίσης δεν υπάρχει. Για τον νεαρό αμυντικό χρειάζονται μόλις 26.000 ευρώ. Από την προηγούμενη εβδομάδα, είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του και ο Χοσέ Κάρλος μέσω του μάνατζερ του, ο οποίος είχε μιλήσει στην Sportday και είχε επισημάνει πως πρόκειται να περιμένει την ΑΕΚ αλλά όχι για πολύ.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο έχει στείλει εξώδικο, μέσω του οποίου ζήτησε τις 650.000 ευρώ που του οφείλονται και όπως γίνεται κατανοητό λίγο θέλει για να γίνει το μεγάλο «μπαμ». Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του Ντέμη Νικολαϊδη αλλά ακόμα κι αυτοί βρίσκονται σε τεντωμένοι σχοινί.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: