Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Γκερέιρο: «Ψάχνω λύση να φύγω»!

Γκερέιρο: «Ψάχνω λύση να φύγω»!
Τις ενισχυμένες τάσεις φυγής του από την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, ο μέσος της «Ένωσης» επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί της για να βρεθεί λύση.

Με βάση τα λεγόμενά του ωστόσο για την κατάσταση γενικά στη χώρα, είναι προφανές πως τέτοια θεωρεί μονάχα το να αποχωρήσει.

«Ζω μακριά από το κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιούνται οι διαδηλώσεις. Όντως η κατάσταση με έχει επηρεάσει τόσο επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική μου ζωή. Βρίσκομαι σε συζητήσεις όμως με την ομάδα για να βρεθεί μια λύση και να ξεφύγω απ’ αυτή την κατάσταση. Έχω την ευκαιρία να γυρίσω στη Βραζιλία, υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ευρώπη, αλλά πρώτα πρέπει να βρω μια λύση για να φύγω από την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκερέιρο στην ιστοσελίδα «band.com.br».

Και συνέχισε: «Είναι πραγματικά άσχημη η κατάσταση. Περπατάς στους δρόμους και βλέπεις πολλά μαγαζιά κλειστά, με επιγραφές “ενοικιάζεται” ή “πωλείται”. Στα ντέρμπι είχαμε κάποτε 40 και 50 χιλιάδες κόσμο και τώρα έρχονται 10-15 χιλιάδες. Η κρίση έχει επηρεάσει όλη τη χώρα. Όχι μονάχα τους αθλητές, αλλά την κοινωνία γενικότερα».

Όταν ερωτήθηκε, δε, για το πώς θα αντιμετωπιζόταν από τους Έλληνες ενδεχόμενη κατάκτηση του Euro, ανέφερε: «Θα ήταν μια συναισθηματική ανακούφιση, ο κόσμος θα έπαιρνε μια χαρά. Αλλά δεν θα έκανε καλύτερη την κατάσταση στην τσέπη του. Προσωπικά έχω φίλους που δούλευαν για 1000 ευρώ και τώρα με τις περικοπές, παίρνουν 500. Δεν μπορούν όμως να φύγουν από τη δουλειά τους επειδή είναι καλύτερο να κερδίζεις 500 από το τίποτα. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση».

Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν αναμένεται πλέον η στάση που θα κρατήσει ο Γκερέιρο στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, η οποία του έχει καταθέσει (μέσω του μάνατζέρ του) διπλή πρόταση: Είτε να λύσει το συμβόλαιό του με διακανονισμό των οφειλομένων, είτε να το ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο, με τον όρο να συμπεριληφθούν οι οφειλές στις αποδοχές του και αυτές να μειωθούν σημαντικά.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: