Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σε… μοναστήρι ο Πραντέλι!!

Σε… μοναστήρι ο Πραντέλι!
Καλές οι προπονήσεις, καλές οι τακτικές, καλή και η τύχη, αλλά ο Τσέζαρε Πραντέλι θεώρησε πως θα χρειαστεί κάτι πολύ ανώτερο για να οδηγήσει την Ιταλία στα ημιτελικά του Euro 2012!

Όπως έγινε γνωστό, λίγη ώρα μετά τη νίκη (2-0) επί της Ιρλανδίας στο τελευταίο ματς του Γ’ ομίλου και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, επισκέφτηκε – όπως είχε υποσχεθεί – ένα μοναστήρι στα περίχωρα της Κρακοβίας!

Σκοπός, βέβαια, ήταν να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά και φυσικά, με την ευχή να υπάρξει και συνέχεια για τη «σκουάντρα ατζούρα» μετά την αναμέτρηση με την Αγγλία, την Κυριακή.

Ο Πραντέλι και το τεχνικό επιτελείο της Ιταλίας ξεκίνησαν από το ξενοδοχείο της ομάδας στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης για να διανύσουν την απόσταση των 20 χλμ. με τα πόδια (!) και έφτασαν στο μοναστήρι περίπου στις 06:30 το πρωί!

Έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους μοναχούς και έπειτα από λίγη ώρα και έχοντας εκπληρώσει το τάμα του, ο ομοσπονδιακός προπονητής με τους βοηθούς του αποχώρησαν με αυτοκίνητο για επιστρέψουν γρήγορα στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστουν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: