Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Τσεκάρει» ο Δώνης!!

«Τσεκάρει» ο Δώνης
Με τα μούτρα στην δουλειά έχει πέσει ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός σήμερα αναμένεται να έχει μια πρώτη εικόνα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει ποιοι θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Τρεις μεταγραφικούς στόχους έχει να τσεκάρει ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου».

Γιώργος Δώνης και Γιώργος Γεωργιάδης επικοινωνούν πολύ συχνά μεταξύ τους έτσι ώστε να φτιάξουν τον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου και προτεραιότητα τους είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μεσοεπιθετικού. Μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο, ο Γιώργος Δώνης βλέπει τον Κουμαλό από τη Νότιο Αφρική ως ιδανικό ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξέρει πολύ καλά πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει και μπορεί να χειριστεί και μόνος του τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ένας ποδοσφαιριστής που φαίνεται να αρέσει στον ΠΑΟΚ είναι ο Σαμπένγκου Μπανγκουρά. Γνωστός από την θητεία του στον Πανσερραϊκό, ο 30χρονος επιθετικός από τη Γουινέα είχε απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς και παλαιότερα αλλά το… φλερτ δεν έγινε γάμος! Τώρα όμως μπορεί ο Μπανγκουρά να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Τέλος, στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως παρακολουθούν τις εξελίξεις με το θέμα του Ούμπιντες και τον Άρη. Ο Αργεντινός είναι αυτό που ψάχνει ο Δώνης και επειδή πιθανότατα να μείνει ελεύθερος από τους «κίτρινους», ο ΠΑΟΚ καιροφυλακτεί για να τον αποκτήσει.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: