Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Αντωνιάδης: «Δεν θα περάσει καλά η Γερμανία»

Αντωνιάδης: «Δεν θα περάσει καλά η Γερμανία»
Σίγουρος ότι η Γερμανία θα περάσει δύσκολες στιγμές στον προημιτελικό με την Εθνική ομάδα δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

«Δεν θα περάσει καλά η Γερμανία. Τους βλέπω ότι μας έχουν σίγουρους», ήταν ο σχόλιο του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Σχετικά με τον μέλλον του Παναθηναϊκού, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επεσήμανε τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. «Υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω… Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να υπάρχει κάτι καινούργιο. Μπορεί να είμαι και εγώ μέσα. Έχω μια ελεγχόμενη αισιοδοξία», τόνισε και συνέχισε… «Πρέπει να βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν άμεσα και τα παιδιά. Μίλησα με τον Δημήτρη Γόντικα και τον είδα πιεσμένο, είναι η αλήθεια. Έχω μια αισιοδοξία, χωρίς να υπάρχει όμως, κάτι συγκεκριμένο».

Τέλος ο Αντώνης Αντωνιάδης αναφέρθηκε στη φιλία που είχε με τον Αλκέτα Παναγούλια…
«Τον έχω ζήσει πολύ κοντά. Ο κάθε ένας θέλει να πει κάτι που τον συνδέει με τον Παναγούλια. Ο Αλκέτας ήταν ο προπονητής, που όπως λέμε για τον Πούσκας ότι έφερε την ψυχολογία στο ποδόσφαιρό, ήταν –αντίστοιχα- ο προπονητής που έφερε την ψυχολογία στην Ελλάδα, αυτός που έφερε και έμαθε ποδόσφαιρο στην Αμερική, πραγματικά ένας προπονητής – πρόεδρος.

Ο Αλκέτας ήταν ο ψυχολόγος ο φίλος, αυτός που έδινε τον τόνο στην Εθνική. Θυμάμαι ένα περιστατικό. Στο παιχνιδι με τη Βουλγαρία, ήμουν τραυματίας αλλά μου λέει «έλα να καθίσεις στον πάγκο και πάρε τα παπούτσια σου για καλό κακό. Δεν μου είπε τίποτα, αλλά είχε πει στον Δομάζο ότι θα με βάλει. Τελικά πήγαμε στο παιχνίδι… Με ξαφνιάζει με βάζει να παίξω και σκόραρα», τόνισε και συνέχισε:

«Έφερε τον πίνακα στο ποδόσφαιρο μας. Και ήταν καλύτερος με κάθε άλλο προπονητή. Ξέρω όλη την οικογένειά του. Ήταν ο άνθρωπος που μας πήγε στο Μαρακανά. Θυμάμαι με έπαιρνε τηλέφωνο από την Αμερική και μου έλεγε πότε θέλεις να έρθει στην Ελλάδα για να με δει. Ήταν ένας άνθρωπος που κοσμούσε την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: