Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Πυρ και μανία» ο Μπλαχίν!!

«Πυρ και μανία» ο Μπλαχίν!
Εκτός εαυτού ήταν ο Όλεγκ Μπλαχίν, μετά την ήττα της Ουκρανίας από την Αγγλία, με αποτέλεσμα να …ξεσπάσει σε δημοσιογράφο στην αίθουσα Τύπου.

Σφοδρή επίθεση από τον ομοσπονδιακό τεχνικών των συνδιοργανωτών του Euro 2012 προς την UEFA και τη FIFA για το σύστημα με τους πέντε διαιτητές.

Η Αγγλία επικράτησε με 1-0, με τους οικοδεσπότες να διαμαρτύρονται για το γκολ του Μάρκο Ντέβιτς, το οποίο ποτέ δεν μέτρησε, αν και από το ριπλέι φαίνεται ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή.

Ο Μπλαχίν βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις και μόνο ήρεμος δεν ήταν.

«Πάμε έξω να τα πούμε σαν άντρες», είπε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος σε δημοσιογράφο ουκρανικού Μέσου για να συνεχίσει: «Έχεις παίξει ποτέ μπάλα; Γράφεις ότι θες, δεν συμπαθείς ούτε την ομάδα μου, ούτε εμένα! Καταλαβαίνω το ότι είσαι δημοσιογράφος και αυτό θα έπρεπε να σε κάνει να με σέβεσαι». Μάλιστα, ο δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθιος –δείχνοντας να αποδέχεται την …πρόκληση του Μπλαχίν- αλλά η παρέμβαση των υπευθύνων της UEFA ηρέμησε τα πνεύματα.

Μετά το ατυχές περιστατικό, ο Μπλαχίν ηρέμησε και μίλησε για το παιχνίδι και τον μη καταλογισμό του γκολ. «Τι τους χρειαζόμαστε τους πέντε διαιτητές», αναρωτήθηκε για να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του: «Δεν είδαν ούτε την αγκωνιά του Κάρολ, ούτε τα φάουλ του Τέρι. Η UEFA έβαλε τον Κολίνα να μας ενημερώσει ότι οποιαδήποτε χρήση του αγκώνα είναι κάρτα, όπως και όλα τα φάουλ από πίσω. Δεν έγινε τίποτα από αυτά σήμερα. Είδατε κάποια κάρτα; Γράψτε ότι θέλετε, τα είδατε μόνοι σας, δεν θέλω να κάνω κριτική στο διαιτητή».

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουκρανός προπονητής στάθηκε στο «τυχερό γκολ» που δέχθηκε η ομάδα του και προσέθεσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: