Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μαζεύτηκαν τα πρώτα χρήματα!!

Η προσπάθεια της επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης που συστάθηκε και ανέλαβε δράση από το απόγευμα της Δευτέρας συνεχίστηκε χθες για 2η συνεχόμενη ημέρα. Ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Σταύρος Λαμπριάκος, οι εκπρόσωποι των Super 3 και Ιερολοχιτών, καθώς επίσης και των επιχειρηματιών (κ.κ. Ρούσσος, Στεριανόπουλος), βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης με την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα τα οποία θα δοθούν αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ του Άρη, να συνεχίζεται.

Τα μηνύματα που βγήκαν από τη χθεσινή δεύτερη μέρα της προσπάθειας οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ είναι θετικότατα. Από τα γραφεία της Οδού Αλκμήνης πέρασαν αρκετοί φίλοι της ομάδας για να καταθέσουν τον οβολό τους. Τα πρώτα χρήματα συγκεντρώθηκαν, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ποσό που θα μαζευτεί θα γίνουν γνωστές αύριο, ημέρα της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών του Άρη. Το ζητούμενο και ο ουσιαστικός λόγος που συστάθηκε αυτή η επιτροπή ωστόσο είναι από το Κλεάνθης Βικελίδης να «παρελάσουν» όλοι οι επιφανείς Αρειανοί. Το κάλεσμα άλλωστε εξ αρχής έγινε σε αυτούς και όχι στον απλό κόσμο του Άρη. Θα έρθει και η σειρά του λαού, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει να λάμψει η αλήθεια και να φανεί στην πράξει ποιοι αγαπούν τον Άρη και ποιοι δεν μένουν μόνο στα λόγια. Από το γήπεδο των κιτρίνων χθες πέρασαν άνθρωποι επιφανείς της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Πέρα από τις διαβουλεύσεις που έγιναν μεταξύ αυτών και της επιτροπής σωτηρίας, δόθηκαν και κάποια χρήματα από επιχειρηματίες Αρειανούς. Σήμερα ξημερώνει μία νέα ημέρα και για 3η συνεχόμενη η επιτροπή θα είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το κάλεσμα από την 6μελή επιτροπή συνεχίζει να υφίσταται και να αφορά όλο το φάσμα των επιφανών Αρειανών. «Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δόθηκαν κάποια χρήματα σήμερα (χθες) αλλά δεν μπορούμε να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι κάτι καλό θα βγει απ? όλο αυτό και θα δοθεί το έρεισμα σε όλο τον κόσμο να συνδράμει την σειρά του όταν έρθει η ώρα του. Κάνουμε έγκλιση ξανά σε όλους τους επιφανείς Αρειανούς να έρθουν να συνδράμουν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Εγγυόμαστε ότι τα χρήματα θα πάνε στους παίκτες, δεν πρόκειται να μπλεχτεί κανείς άλλος εκτός από εμάς. Θέλουμε όλο τον κόσμο και ειδικότερα τώρα τους Αρειανούς που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά λίγο παραπάνω να έρθουν να βοηθήσουν», δήλωσε χθες στο “Metrosport”, ο Αλέκος Κατσιανούνης, στέλνοντας και τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: