Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κουτσοσπύρος: «Εξελίξεις από την άλλη εβδομάδα»

Τη επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή εξέφρασε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος στο «Αθλητικό Metropolis». Ο έμπειρος επιθετικός μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τόνισε πως ακόμη βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον «Γηραιό» και πρόσθεσε πως εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν από την άλλη εβδομάδα, καθώς εκκρεμεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνισθεί τελικά η ομάδα.

Για τις επαφές του με τον Ηρακλή: «Σίγουρα γνωρίζω αρκετούς από την ομάδα και ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Ξέρω και τον πρόεδρο και έχω μια σχέση φιλική μαζί του. Ακόμη είναι αρχή, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ηρακλή.

Είμαστε στο αρχικό στάδιο και είχα ένα ραντεβού με τον πρόεδρο σε φιλικό κλίμα. Περιμένουν και να μάθουν που θα παίζει η ομάδα του χρόνου και αποφάσεις θα υπάρξουν από την άλλη εβδομάδα».

Για την χρονιά που τελείωσε για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής θα έπρεπε να ξεκολλήσει από κει. Δεν αρμόζει στην ιστορία του να αγωνίζεται εκεί. Αλλά είναι δύσκολη η κατηγορία. Έχω πείρα από κει. Υπάρχουν δυσκολίες και εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου».

Στον επίλογό του τόνισε: «Από την Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο δικό μου θέμα και για την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής. Είναι πολύ δυσάρεστο που βρίσκεται εδώ η ομάδα, αφού θυμάμαι που είχα παίξει απέναντί του στο Καυταντζόγλειο και μάζευε 15.000 κόσμο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: