Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Νίκη με "πέτσινο" πέναλτι στο 90'!

Οι καθημερινές προκλήσεις του γερμανικού Τύπου που κλιμακώθηκαν σήμερα με ειρωνίες σε βάρος του Φερνάντο Σάντος και του Γιώργου Σαμαρά, δυναμώνουν την ελληνική ομάδα. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.
Νίκη με "πέτσινο" πέναλτι στο 90'!
Καλύτερο ντοπάρισμα δεν μπορούσε να κάνει ο Τύπος των αντιπάλων μας.
Μια ένεση τονωτική, πιο δυνατή και από το μεγαλύτερο πριμ του κόσμου. Αν θίξεις το φιλότιμο του Ελληνα θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να αποφύγεις τα χειρότερα.
Δεν γνωρίζουμε αν μέσα στο γήπεδο οι διεθνείς καταφέρουν να νικήσουν και να αποκλείσουν την ομάδα του Λεβ. Σίγουρα όμως θα δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους μετά από αυτό το απαράδεκτο μπαράζ προκλήσεων από ορισμένα ΜΜΕ στη Γερμανία.
Το δάκτυλο της Αφροδίτης στο εξώφυλλο του περιοδικού πέρισι δεν τους στοίχισε ακριβά αφού υπήρξε δικαστής που θεώρησε πως δεν είναι προσβλητικό. Ας ελπίσουμε ότι η ελληνική ομάδα θα τους ρίξει στο καναβάτσο ακόμη και με "πέτσινο" πέναλτι στα τελευταία λεπτά! Ενα γκολ φθάνει και παραφθάνει για να πληγώσει τον απύθμενο εγωισμό τους.
Αυτή βέβαια η ανθελληνική τακτική ορισμένων γκρουπ ΜΜΕ δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασύρει συμπατριώτες μας όσον αφορά τη σχέση και τη συμπεριφορά προς τον απλό γερμανό πολίτη. Αυτόν που και εφέτος προτιμά την πατρίδα μας για διακοπές. Αυτόν που αγνοεί όσα ακούει και εμπιστεύεται τον Ελληνα, την πατρίδα του και τις ομορφιές της.
Είναι κρίμα να έρχονται γερμανικές οικογένειες στα Επτάνησα και να διστάζουν να πουν ότι είναι Γερμανοί ή να μη νιώθουν άβολα. Η ελληνική φιλοξενία θα πρέπει να τους κάνει ακόμη πιο φανατικούς υποστηρικτές της χώρας μας. Να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη φωνή τους μέσα στη γερμανική κοινωνία.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: