Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Βενγκέρ: «Τι να κάνει στην Ιταλία ο φαν Πέρσι;»

Βενγκέρ: «Τι να κάνει στην Ιταλία ο φαν Πέρσι;»
Καμία αμφιβολία δεν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ σχετικά με το μέλλον του Ρόμπι φαν Πέρσι. Παρότι οι φήμες, που θέλουν τον Ολλανδό άσο πολύ κοντά στη Γιουβέντους, ολοένα και πληθαίνουν, ο αλσατός προπονητής αποκλείει την μετακίνησή του από το Λονδίνο στο Τορίνο.

Η “Corriere dello sport” μεταφέρει μια συνομιλία του Αρσέν Βενγκέρ με δημοσιογράφους, στην οποία τόνισε πως «ο φαν Πέρσι θα παραμείνει παίκτης της Άρσεναλ και την επόμενη χρονιά. Για αυτό δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Όποια ομάδα ονειρεύεται να τον εντάξει στη δύναμή της, ας το ξεχάσει.»

Για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους μίλησε με σκληρή γλώσσα. «Η Γιουβέντους; Ας τον ξεχάσει και αυτή», τόνισε. Για να προσθέσει με ύφος ειρωνικό: «Ποιος ο λόγος να πάει στην Ιταλία; Το ποδόσφαιρο εκεί είναι χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με την Αγγλία. Για να μην πω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει», είπε ο Βενγκέρ, αφήνοντας αιχμές για τα σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν την Ιταλία.

Τα χρήματα δεν είναι, όμως, ένας καλός λόγος για να φύγει ο ολλανδός; Η απάντηση του Βενγκέρ είναι αποστομωτική. «Στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν περισσότερα χρήματα και περισσότεροι παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Δεν γίνεται να συγκριθεί η Σέριε Α με την Πρέμιερ Λιγκ.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: