Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μια απόφαση ...εκατομμυρίων!!

Από τα χείλη του ...Σάντος κρέμονται τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ και θα κρέμονται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Όχι, δεν του έχουν κάνει πρόταση να επιστρέψει στην Ένωση...
Ιωαννης Καϊτσης-Θεσ/νικη Ενεργειακός Επιθεωρητής Β' Τάξης
Μια απόφαση ...εκατομμυρίων!
Άλλωστε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2014, με την προοπτική να οδηγήσει την Εθνική και στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Άλλο περιμένουν στην Ένωση. Την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τη Γερμανία. Να την ακούσουν και να είναι μέσα στους 11 το όνομα του Γρηγόρη Μάκου. Αυτό περιμένουν και αυτό εύχονται. Να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο 26χρονος χαφ, αντί του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη. και μετά να παίξει καλά, να δείξει τις δυνατότητές του, να ανεβάσει το κασέ του και να προσελκύσει πιθανούς αγοραστές.

Γιατί αυτό ακριβώς περιμένει η ΑΕΚ από το Euro. Να βρεθεί ομάδα που θα έρθει να της τα ακουμπήσει για να αγοράσει τον Μάκο, ο οποίος μαζί με τον λεονάρντο είναι τα δύο μεγάλα της περιουσιακά στοιχεία, από τα οποία ελπίζει να βγάλει τα σπασμένα και να εξοικονομήσει μέρος του μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Μάκος στην ενδεκάδα και με καλή απόδοση σε έναν προημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σίγουρα θα φέρει χαμόγελα, με την ελπίδα της οικονομικής ανάσας. Μάκος στον πάγκο, σίγουρα θα περιορίσει τις προσδοκίες.

Το σίγουρο είναι πως ο Σάντος βρίσκεται για ακόμα ένα ματς ανάμεσα σε Μάκο και Φωτάκη. Στο ματς με την Τσεχία, όταν χρειάστηκε χαφ στο αρχικό σχήμα (λόγω της οπισθοχώρησης του Κατσουράνη στην άμυνα), προτίμησε τον Φωτάκη, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Στο ματς με τη Ρωσία, όταν αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Καραγκούνη, προτίμησε τον Μάκο. Τώρα, στον προημιτελικό με τη Γερμανία, τι θα κάνει;


πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: