Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κατέθεσε προσφυγή ο Ούμπιντες!!

Ο Ούμπιντες από την προηγούμενη Τετάρτη είχε στείλει το δικό του «τελεσίγραφο» στη νέα, μεταβατική διοίκηση, μέσω του εκπροσώπου του Χεράρδο Μαγκνταλένα. Ο τελευταίος άλλωστε είχε προϊδεάσει για τις προθέσεις του καταθέτοντας πρώτος προσφυγή στην παγκόσμια ομοσπονδία σε βάρος του Άρη, για προμήθειες επί μεταγραφών που του οφείλονται ακόμη από τα προηγούμενα χρόνια. Στο διάστημα που μεσολάβησε (έξι ημέρες), στον Άρη δυστυχώς δεν υπήρξε η παραμικρή (οικονομική) εξέλιξη και το μοιραίο… συνέβη. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή, προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, διεκδικώντας φυσικά παράλληλα την ελευθερία του από τους «κίτρινους».

Επικοινωνία χωρίς αντίκρυσμα

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν προβλέψει πως θα υπάρξει αυτή η εξέλιξη, καθώς ο Αργεντινός ήταν από τους λίγους που «άντεξε» τόσο πολύ. Παράγοντες των «κίτρινων» είχαν επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή το βράδυ της Δευτέρας, με τον Αργεντινό να μην μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκεια του για την αθέτηση ακόμη μιας υπόσχεσης. Αποτέλεσμα αυτού φυσικά ήταν η προσφυγή του Ούμπιντες, που κατατίθεται αφενός για την διασφάλιση των δεδουλευμένων, αφετέρου για την εξασφάλιση της ελευθερίας τους. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, ο Άρης θα μπορούσε –αν είχε κινηθεί γρήγορα- να αποσοβήσει κι αυτή την προσφυγή, αν είχε καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 60.000 ευρώ που ζητούσε ο ποδοσφαιριστής. Μέχρι αργά χθες το βράδυ η προσφυγή (το έγγραφο της) δεν είχε φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, όμως θεωρείται βέβαιο πως αυτό θα συμβεί σήμερα, αφού ανασταλτικά ενεργεί η διαφορά ώρας με την Αργεντινή. Κάτι ανάλογο άλλωστε είχε συμβεί και στην προσφυγή του Νέρι Καστίγιο, που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ 24 ώρες μετά την κατάθεσή της.

«Παράθυρο» που χρειάζεται ρευστό

Ο Ούμπιντες έχει ουκ ολίγες φορές δώσει τα διαπιστευτήρια για το ποιόν του χαρακτήρα του και αυτή τη φορά δεν αλλάζει στάση. Σε νέα επικοινωνία που είχαν λοιπόν οι άνθρωποι του Άρη με τον εκπρόσωπο του διαμηνύθηκε πως υπάρχει ανοικτό «παράθυρο» απόσυρσης της προσφυγής, σε περίπτωση όμως μόνο που πληρωθεί τα οφειλόμενα, που τη δεδομένη στιγμή ξεπερνούν τις 160.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά είναι δεδομένο πως δεν υπάρχουν οπότε η μόνη λύση είναι να πειστεί να λάβει ένα μικρότερο ποσό και να βάλει σε διακανονισμό τα υπόλοιπα. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο Άρης θα εξακολουθήσει να «αιμορραγεί» χάνοντας τον MVP του περσινού πρωταθλήματος για το… τίποτα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: